• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Πιστεύω ότι μπορώ τον Τίτλο!
Αλλιώς δεν θα είχα πρόβλημα να σταματήσω!
Νέα 20/02/2020 - 11:57

Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο Andrea Dovizioso ξεκαθαρίζει ότι ο βασικός λόγος που συνεχίζει στο MotoGP είναι ότι πιστεύει ότι μπορεί να κατακτήσει τον Τίτλο.

 

Ο Ιταλός ήταν αυτός που επί τρία συνεχόμενα χρόνια τερματίζει πίσω από τον Marc Marquez της Honda, ενώ φέτος είναι στον τελευταίο του χρόνο με την Ducati.

 

Το μέλλον του δεν είναι βέβαιο και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν θα συνεχίσει με τους κόκκινους ή όχι. Ο ίδιος πάντως ξέρει ότι όλα τα σενάρια είναι πιθανά!

 

«Τα πάντα είναι ανοιχτά… νοιώθω ανταγωνιστικός πάντως, παρά το ότι είμαι 34χρ και είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση».

 

«Από τη στιγμή που ξέρω ότι μπορώ να κατακτήσω τον Τίτλο συνεχίζω και θα συνεχίζω με την προϋπόθεση ότι έχω ένα project πίσω μου που μπορεί να κυνηγήσει τον Τίτλο».

 

«Σε διαφορετική περίπτωση δεν έχω πρόβλημα να σταματήσω. Είμαι άνετος πάντως και ξέρω τις αδυναμίες μου, αλλά και τα πλεονεκτήματά μου».

 

«Για την ώρα δεν μπορώ να πω αν θα συνεχίσω με την Ducati ή όχι. Η Yamaha έχει κάνει τις κινήσεις της, αλλά ακόμα είναι νωρίς για το 2021-2022».

 

Τέλος, είπε και λίγα λόγια για το πρώτο τεστ της χρονιάς στην Μαλαισία.

 

«Είναι ακόμα νωρίς για συμπεράσματα. Με τα νέα ελαστικά δεν είναι εύκολο να κατανοήσεις την κατάσταση».

 

«Οι τρεις μέρες στην Sepang δεν είναι ενδεικτικές γιατί επιστρέφεις στη σέλα μετά από 2 μήνες, σε μια πίστα με δύσκολες συνθήκες και δεν μπορείς να δουλέψεις όπως θα ήθελες».

 

«Σίγουρα στο θέμα των ελαστικών υπάρχει πολύς χώρος για βελτίωση. Κατά τη γνώμη μου θα συνεχίζουμε την προσαρμογή στα νέα ελαστικά και στους πρώτους Αγώνες».

Επόμενο άρθρο »

O Marc Marquez υπέγραψε έως το 2024 με την Honda!!

« Προηγούμενο άρθρο

Δυναμική η παρουσία της Yamaha στον 1ο αγωνα ΜΧ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα