• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Extreme Trackdays στο αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων
Την Κυριακή 1 Μαρτίου
Νέα Αγοράς 25/02/2020 - 11:27

EXTREME TRACKDAYS ΜΕΓΑΡΑ 1 Μαρτίου

Tην τρίτη της φετινή εκδήλωση ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει η EXTREME TRACKDAYS. Πιο συγκεκριμένα στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων την Κυριακή 1 Μαρτίου θα διοργανώσει ελεύθερες δοκιμές τόσο για ιδιώτες αναβάτες όσο και για αγωνιζόμενους.

ΩΡΑΡΙΟ: 10.00-16.30

ΤΡΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: ΑΡΧΑΡΙΟΙ-ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΙ-ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΙ - ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ

Θα υπάρχει χρονομέτρηση (lap timing services included)

Σημασία θα δοθεί στην κατηγορία των Αρχαρίων στην διάθεση των οποίων θα υπάρχουν  πλοηγοί-εκπαιδευτές  για επίλυση οδηγικών αποριών και επίβλεψη του τρόπου κίνησής τους. Για τον ίδιο σκοπό θα διεξαχθεί υποχρεωτικό στην παρακολούθησή του σεμινάριο κανόνων ασφαλείας αλλά και βασικών αρχών οδήγησης στην πίστα.

Το σύντομο οδηγικό σεμινάριο που διεξάγεται από καταξιωμένους αναβάτες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας είναι δωρεάν.

Ο τεχνικός έλεγχος των μοτοσυκλετών των συμμετεχόντων είναι υποχρεωτικός και θα διεξαχθεί από τον Κώστα Σκαφίδα.

Η Skafidas Racing Workshop θα προσφέρει δωρεάν ρύθμιση των αναρτήσεων και πλήρες σέρβις ελαστικών με δυνατότητα πώλησης καινούργιων και ελαφρώς μεταχειρισμένων σε προνομιακές τιμές για τους συμμετέχοντες. Για παραγγελίες τηλεφωνήστε στο 211-0171856 & 6933139139.

Για όσους δεν διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης ολόσωμων δερμάτινων  φορμών, μποτών και γαντιών σε ποικίλα μεγέθη.

Σε περίπτωση ακινητοποίησης της μοτοσυκλέτας υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς της στον χώρο επιλογής του συμμετέχοντα.


Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής τηλεφωνήστε στα 6972233094, στείλτε mail στο sotzaf@techlink.gr ή κατεβάστε την εφαρμογή για συσκευές Android από την αντίστοιχη διεύθυνση και δηλώστε συμμετοχή με το πάτημα ενός κουμπιού


 

Επόμενο άρθρο »

Aνοιξιάτικες προσφορές της ΤΕΟΜΟΤΟ Α.Ε.

« Προηγούμενο άρθρο

Michelin - PowerDay στο Αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα