• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar Test Ημέρα 3η: Οι τελικοί χρόνοι
Μπροστά η Yamaha με τον Vinales, πρόβλημα στην Honda!
Νέα 24/02/2020 - 19:19

H Yamaha ήταν αυτή που και πάλι έκανε τον καλύτερο χρόνο στο επίσημο τεστ του MotoGP στο Qatar, όπως συνέβη και στις δοκιμές της Sepang.

 

Αυτή τη φορά όμως, αντί του Fabio Quartararo, ήταν ο Maverick Vinales αυτός που πήρε την πρώτη θέση πάνω στην Μ1 του 2020.

 

Με τον 69ο από τους 84 γύρους που έκανε (κανείς δεν είχε περισσότερους) ο Vinales σκαρφάλωσε στην 1η θέση, την οποία πήρε από τον Franco Morbidelli.

 

Ο αναβάτης της Petronas ήταν μπροστά με χρόνο στο 1:53,891 αλλά ο Vinales κατάφερε να τον ξεπεράσει για 33χιλ του δευτερολέπτου!

 

Πίσω από τις δυο Yamaha ήταν η Suzuki του Alex Rins, ο οποίος πέτυχε τον καλό του χρόνο στο τέλος, στον 40ο του μόλις γύρο για σήμερα.

 

Τον τέταρτο καλύτερο χρόνο είχε ο Fabio Quartararo, μια ακόμα Yamaha, με τον Jack Miller να ακολουθεί και να είναι η καλύτερη Ducati.

 

Μόλις 24χιλ πίσω από τον Αυστραλό ήταν ο Joan Mir, ο έτερος εργοστασιακός της Suzuki, με τον Marc Marquez να ακολουθεί στην 7η θέση.

 

Τα πρώτα δείγματα από το Qatar δείχνουν τριγμούς στο εργοστάσιο, καθώς στο HRC μάλλον έχουν πάρει λάθος δρόμο με τη μοτοσυκλέτα του 2020.

 

Αυτό σημαίνει ότι έχουν ελάχιστο χρόνο μπροστά τους για να διορθώσουν ό,τι είναι δυνατόν, καθώς απομένουν μόλις δυο εβδομάδες πριν την έναρξη της σεζόν.

 

Στην προηγούμενη ενημέρωσή μας είχαμε γράψει ότι ήταν πιθανό ο Marquez να βγει στην πίστα με μοτοσυκλέτα του 2019.

 

Αυτό επιβεβαιώθηκε μόλις πριν από λίγο, με την LCR να αποκαλύπτει ότι ο Marc δανείστηκε την RC213V του Nakagami (O Ιάπωνας έχει μοτοσυκλέτα του ’19).

 

Αυτή η εξέλιξη επιβεβαιώνει ότι στην Honda «ψάχνονται» με τον κινητήρα λίγες μόλις ημέρες πριν η ομάδα ριχτεί στη μάχη για να υπερασπιστεί το περσινό της τρεμπλ.

 

Συνεχίζοντας με τους χρόνους, ο Nakagami πήρε την 8η θέση, ενώ ο Binder και ο Andrea Dovizioso έκλεισαν τη δεκάδα των πρώτων.

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Τεράστιο βήμα μπροστά!

« Προηγούμενο άρθρο

Qatar Test: Με μοτοσυκλέτα του ’19 ο Marquez (;)

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα