• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul: Τέλος οι δοκιμές, ξεκινά η σεζόν!
Ο Rea μπροστά από τον εξαιρετικό Baz στην Αυστραλία!
Νέα 25/02/2020 - 11:01

Οι χειμερινές δοκιμές για το Πρωτάθλημα των SBK-Motul ολοκληρώθηκαν σήμερα τα ξημερώματα, ώρα Ελλάδας, με τη δεύτερη και τελευταία ημέρα δοκιμών στην Αυστραλία.

 

Στην πίστα του Phillip Island, με τον καιρό να είναι ασταθής (και ως εκ τούτου είχαμε πολλές πτώσεις και κόκκινες σημαίες), ήταν ο Jonathan Rea αυτός που πήρε την πρώτη θέση.

 

Ο Ιρλανδός, που ήταν σ’ αυτούς που έπεσαν, δούλεψε πολύ στο ρυθμό του, ενώ την ίδια ώρα κατάφερε να είναι πολύ γρήγορος και με το μαλακό ελαστικό, «γράφοντας» 1:30,523.

 

Με αυτό το χρόνο άφησε πάνω από δυο δέκατα πίσω του την έκπληξη των χειμερινών δοκιμών, τον Loris Baz!

 

Ο Γάλλος, πρώην αναβάτης στα GP, ήταν με διαφορά ο καλύτερος δορυφορικός αναβάτης και πήρε τη δεύτερη θέση στο  Phillip Island, μπροστά από τον Leon Haslam.

 

Ο τελευταίος έστειλε και πάλι ενθαρρυντικά μηνύματα, σε ό,τι αφορά στην ανταγωνιστικότητα της καινούργιας CBR1000RR-R.

 

Από την άλλη όμως, ο Alvaro Bautista δεν τα κατάφερε το ίδιο και καλά και μετά την πρωινή πτώση που είχε στην 4η στροφή (εκεί έπεσαν οι περισσότεροι) έμεινε μόλις στην 17η θέση.

 

Ο Scott Redding συνεχίζει να δείχνει πάρα πολύ καλά στοιχεία με την Ducati του, συνεχώς βελτιώνοντας την παρουσία του με το ελαστικό κατατακτηρίων.

 

Ο Βρετανός βελτιώνεται και σε ρυθμό Αγώνα και σήμερα κατάφερε να σημειώσει τον 4ο καλύτερο χρόνο, με διαφορά 0,362’’ από την κορυφή.

 

Στις πρώτες έξι θέσεις είχαμε και τους έξι κατασκευαστές, καθώς ο έμπειρος Tom Sykes έβαλε την BMW του στην 5η θέση.

 

Ο Sykes ήταν και ο τελευταίος από τους οδηγούς που έσπασαν το όριο του 1:31, κρατώντας πίσω του για ένα δέκατο την Yamaha του Michael Van der Mark.

 

Ο Razgtlioglu δεν κατάφερε να δείξει την ίδια δυνατή εικόνα που είχε την πρώτη ημέρα του τεστ, όταν είχε τον καλύτερο χρόνο, κι έμεινε στην 7η θέση σήμερα.

 

Τη δεκάδα των πρώτων έκλεισε ο Michale Ruben Rinaldi, ο Sandro Cortese με τη νέα του ομάδα και ο Xavi Fores. Δείτε αναλυτικά τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο.

Επόμενο άρθρο »

Rins: Το 2020 η χρονιά της Suzuki!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Τεράστιο βήμα μπροστά!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα