• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mir: Η βελτίωση είναι συνεχής!
Αλλά αυτές είναι μόνο δοκιμές…
Νέα 25/02/2020 - 14:02

Την τελευταία ημέρα των δοκιμών στο Qatar, ο Joan Mir κατάφερε να πάρει την 6η θέση στη λίστα με τους χρόνους.

 

Το βασικότερο, ωστόσο, για τον νεαρό Ισπανό αναβάτη, ήταν το γεγονός ότι είχε πολύ καλή αίσθηση πάνω στη μοτοσυκλέτα του.

 

Με βάση την εικόνα των δυο τεστ, πριν την έναρξη της σεζόν, η Suzuki – μαζί με την Yamaha – φαίνεται ότι είναι οι πιο ανταγωνιστικές μοτοσυκλέτες αυτή τη στιγμή.

 

Επομένως και ο Mir είναι έτοιμος να δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες φέτος!

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί κάθε μέρα βελτιώναμε συνέχεια και συνέχεια το ρυθμό και το χρόνο μας. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε γιατί νοιώθω ότι είμαστε στο σωστό δρόμο».

 

«Πραγματικά είμαι πολύ κοντά στους πρώτους! Έχω το ρυθμό αλλά πρέπει να αξιολογηθεί αυτό και μέσα στον Αγώνα. Η βάση που έχουμε είναι καλή, αλλά αυτά είναι μόνο τεστ».

 

«Όλη η ομάδα έχει κάνει καταπληκτική δουλειά με τη μοτοσυκλέτα και μετά την πρώτη μου σεζόν στη μεγάλη κατηγορία, είμαι έτοιμος να παλέψω με τους καλύτερους!»

 

«Πέρυσι με περιόρισε αρκετά ο τραυματισμός στο τεστ του Brno, που δεν μου επέτρεψε να κάνω ένα καλό δεύτερο μισό. Τώρα όμως είμαι έτοιμος».

 

«Ο ρυθμός μου είναι καλός και είμαι γρήγορος και στον ένα γύρο, αν και σ’ αυτό το τελευταίο ξέρω ότι μπορώ να βελτιωθώ κι άλλο».

Επόμενο άρθρο »

Aleix: Βελτίωση γύρο με το γύρο!

« Προηγούμενο άρθρο

Fabio: Όχι pole positions!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα