• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Αυστραλία: ΕΔ2
12 οδηγοί στο ίδιο δευτ. 1ος ο Redding!
Νέα 28/02/2020 - 08:48

Μετά τις δύσκολες συνθήκες στις ΕΔ1, τα δεύτερα ελεύθερα στην Αυστραλία – για τον 1ο Γύρο των SBK-Motul φέτος – ολοκληρώθηκαν στο στεγνό.

 

Πάντως δεν έλειψαν τα απρόοπτα, καθώς είχαμε κόκκινη σημαία μόλις δέκα λεπτά μετά την έναρξη των ΕΔ2.

 

Στη συνέχεια όλα κύλισαν ομαλά μέχρι το τέλος και του δεύτερου 50λεπτου στο Phillip Island, με τον Scott Redding και πάλι να παίρνει την 1η θέση στους χρόνους.

 

Ο Βρετανός ήταν αυτός που ξεχώρισε, καθώς ναι μεν οι πρώτοι 12 ήταν με διαφορά μικρότερη του 1’’ μεταξύ τους, ωστόσο ο Scott με την Ducati του ήταν 4 δέκατα πιο γρήγορος από τον δεύτερο!

 

Πίσω από την Ducati του Redding ακολουθεί το δίδυμο της Pata Yamaha, με τον Toprak Razgatlioglu να μπαίνει για πρώτη φορά στην πίστα στις ΕΔ2 και να ανεβαίνει στη δεύτερη θέση.

 

Ούτε ο Michael Van der Mark είχε πάρει μέρος στις ΕΔ1 και έκανε τους πρώτους του γύρους στα δεύτερα ελεύθερα, γράφοντας τον τρίτο καλύτερο χρόνο.

 

Ο Leon Haslam είχε την πρώτη θέση μέχρι και τα κρίσιμα τελευταία λεπτά, όταν όλοι σχεδόν πίεσαν στον ένα γύρο για το χρόνο.

 

Ο Βρετανός της Honda πήρε τελικά την 4η θέση και κράτησε πίσω του τον γρήγορο Loris Baz (Yamaha) που πίεσε αλλά έμεινε μόλις 37χιλ πίσω από τον αντίπαλό του.

 

Ο Baz έμεινε μπροστά από τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή, τον Jonathan Rea, που πήρε και πάλι την 6η θέση, με τον παλιό του ομόσταυλο, τον Tom Sykes (BMW) να ακολουθεί.

 

Στο δεύτερο μισό των ΕΔ2 ο Alvaro Bautista άρχιζε να βελτιώνει την εικόνα του στην πίστα και τελικά πήρε την 8η θέση πάνω στην Honda του.

 

Ο Ισπανός είχε και μια μικρή πτώση. Την 9η θέση πήρε ο Michael Ruben Rinaldi με την ιδιωτική του Ducati, παρά το ότι αντιμετώπισε κάποια μηχανικά προβλήματα.

 

Πίσω του ήταν ο Xavi Fores με την Kawasaki του, ο οποίος έκλεισε τη δεκάδα των πρώτων στην Αυστραλία.

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Τίποτα δεν θα του χαριστεί!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul Αυστραλία: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα