• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Kymco Agility 300i ABS
Με κινητήρα 300cc και πλούσιο εξοπλισμό
Νέα Αγοράς 04/03/2020 - 21:54

 

Kymco Agility 300i ABS: Τα έχει 300!

Με πωλήσεις που έχουν ξεπεράσει τις 500.000 στην Ευρώπη και τις 25.000 στην Ελληνική αγορά, η σειρά Agility 50, 125, 150 και 200 της Kymco είναι μια από τις πιο επιτυχημένες εμπορικά.

Τώρα η οικογένεια των scooter με μεγάλους τροχούς μεγαλώνει και γίνεται ακόμη πιο ισχυρή και τεχνολογικά εξελιγμένη!

Το νέο Agility αποκτά κινητήρα 300cc και πλέον απευθύνεται σε όσους επιζητούν ευελιξία, δύναμη, οικονομία και υπερπλήρη εξοπλισμό σε ένα scooter πόλης με έμφαση στην απρόσκοπτη καθημερινή μετακίνηση.

Το Agility 300i είναι ένα τελείως νέο μοντέλο, πλούσια εξοπλισμένο και με ιδιαίτερα προσεγμένη σχεδίαση, μελετημένο για σκληρή χρήση και αντοχή σε βάθος χρόνου. Διαθέτει κινητήρα 276cc απόδοσης 23,2Hp, ρυθμισμένο έτσι ώστε να βγάζει περισσότερη δύναμη στις χαμηλές και μεσαίες στροφές και να προσφέρει δυνατές επιταχύνσεις και ρεπρίζ. Ο μεγάλος τροχός των 16 ιντσών μπροστά προσφέρει σταθερότητα σε κάθε συνθήκη, ενώ η χρήση αντίστοιχου 14 ιντσών πίσω αποδεικνύεται ευεργετική για τον αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα, ο οποίος μπορεί πλέον να φιλοξενήσει δύο κράνη κλειστού τύπου (Fullface), όπως επίσης και μερικά ακόμη μικροπράγματα.

Το νέο Agility είναι maxi, είναι plus, είναι απρόσμενα πλούσια εξοπλισμένο, με κομψή σχεδίαση ευρωπαϊκού αέρα, δουλεμένη στο κέντρο σχεδίασης που διατηρεί η Kymco στην Ιταλία. Τα φωτιστικά σώματα είναι Full LED, με τον προβολέα να διαθέτει τεχνολογία DRL (φώτα ημέρας), ενώ στον στάνταρ εξοπλισμό υπάρχει αεροδυναμική ζελατίνα και -για πρώτη φορά στην κατηγορία- διαφανείς προστατευτικές χούφτες στο τιμόνι, με αποτέλεσμα προστασία κορυφαίων προδιαγραφών από τα καιρικά φαινόμενα. Στον επίσης στάνταρ εξοπλισμό του νέου Agility 300i υπάρχει παροχή ρεύματος μέσω θύρας USB καθώς και σύστημα εκκίνησης και πολλαπλών λειτουργιών χωρίς κλειδί (keyless) 2ης γενιάς. Η χωρητικότητα του ρεζερβουάρ είναι ιδιαίτερα μεγάλη στα 13 λίτρα, κάτι που συνεπάγεται αυτονομία που μπορεί να ξεπεράσει κατά πολύ τα 300 χιλιόμετρα.

Το ατσάλινο πλαίσιο με τη διπλή ραχοκοκαλιά διαθέτει ενισχύσεις στα σημεία καταπόνησης και η τεχνολογία S.S.C. που έχει εφαρμοστεί στην κατασκευή του εγγυάται αυξημένη στιβαρότητα και σταθερότητα. Παράλληλα, επιτρέπει την τοποθέτηση του δοχείου καυσίμου χαμηλά στο δάπεδο, με κέρδος σε ευχρηστία και οδική συμπεριφορά. Αφενός γιατί η τάπα πλήρωσης βρίσκεται χαμηλά στην ποδιά και δεν απαιτείται άνοιγμα της σέλας σε κάθε ανεφοδιασμό και αφετέρου γιατί το χαμηλό κέντρο βάρους προσδίδει στο scooter ευκολότερο και ασφαλέστερο χειρισμό. Επιπρόσθετο κέρδος είναι και η σημαντική αύξηση του χώρου κάτω από τη σέλα, που είναι πλέον ένας από τους μεγαλύτερους στην κατηγορία των scooter με τροχούς μεγάλης διαμέτρου.

Ο πίνακας των οργάνων απαρτίζεται από δύο οθόνες υγρών κρυστάλλων (LCD) και προσφέρει πλήρεις ενδείξεις, όπως ταχύμετρο, στροφόμετρο, στάθμη καυσίμου και λιπαντικού, χιλιομετρητές, ώρα, θερμοκρασία περιβάλλοντος και ψυκτικού, τάση μπαταρίας καθώς και ενημερωτικές λυχνίες για φώτα, φλας, ρεζέρβα, δυσλειτουργία κινητήρα, ABS, service κλπ.

.

 

Βασικός εξοπλισμός Agility 300i ABS

   - Φωτιστικά σώµατα full LED

   - Φώτα ηµέρας DRL

   - Ψηφιακός πίνακας οργάνων πολλαπλών ενδείξεων

   - Σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί “keyless”

   - Κεντρικό διακόπτη πολλαπλών χρήσεων

   - Ντουλαπάκι κάτω από το τιµόνι

   - Χώρος για δύο full face κράνη κάτω από τη σέλα

   - Ανεμοθώρακας

   - Προστατευτικές χούφτες

   - Δικάναλο ABS Bosch

   - Σωληνάκια υψηλής πιέσεως

   - Zάντες αλουμινίου

   - Αναδιπλούμενα μαρσπιέ συνεπιβάτη

   - Θύρα USB για φόρτιση κινητού

   - Ένδειξη για service και αλλαγή ιμάντα μετάδοσης

.

 

To νέο Agility 300i καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση 2 ετών χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων. Η τιμή του είναι 3.995€ μετρητοίς και εναλλακτικά μπορεί να αποκτηθεί με τους εξής τρόπους αποπληρωμής:

   - Σε 12 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα

   - Σε 18 δόσεις με επιδότηση μέρους των τόκων

   - Σε 12-72 δόσεις με έντοκη χρηματοδότηση

Περισσότερα για το μοντέλο και τη χρηματοδότησή του μπορείτε να δείτε εδώ https://www.kymco.gr/

Επόμενο άρθρο »

H Κυριακή Μπασιά Υπεύθυνη CRM & Επικοινωνίας στη Μοτοδυναμική για τη Yamaha

« Προηγούμενο άρθρο

Scorpion-Exo 390 Oneway τώρα μόνο 99€

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα