• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Yamaha ξεκίνησε δυναμικά στο WorldSBK με Motul
Στο Phillip Island
Νέα Αγοράς 07/03/2020 - 01:05


Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στο Phillip Island της Αυστραλίας, δόθηκε η εκκίνηση για τη σεζόν 2020 του Motul FIM Superbike World Championship (WorldSBK) και η επίσημη εργοστασιακή ομάδα της Yamaha – που συνεργάζεται με την Motul για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά – ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο… από την πρώτη γραμμή !


Σε έναν εναρκτήριο γύρο γεμάτο δράση, οι αναβάτες της ομάδας του 2020 παρουσίασαν ξεκάθαρα όχι μόνο τις δυνατότητές τους, αλλά και τη διάθεσή τους να ανεβάσουν ψηλά τα χρώματα της Motul ώστε να γίνουν ορατά από όλους. Ο καταπληκτικός νεαρός Τούρκος, Toprak Razgatlioglu (Pata Yamaha WorldSBK Official Team), κατάφερε να αποσπάσει τη νίκη με μία από τις μικρότερες διαφορές στην ιστορία του WorldSBK, καθώς οι τέσσερις πρώτοι αναβάτες τερμάτισαν σε ένα διάστημα μόλις 0,137s από την καρό σημαία. Για να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τις προσδοκίες της Yamaha για τη συνέχεια, ο ομόσταυλός του Michael van der Mark, τερμάτισε 4ος, μια μόλις θέση μακριά στο βάθρο.


Στη δεύτερη κούρσα, ο Razgatlioglu βρισκόταν επίσης στη διεκδίκηση της νίκης μέχρις ότου ένα μηχανικό πρόβλημα τον ανάγκασε να αποσυρθεί. Ο ολλανδός van der Mark, πάντα ανάμεσα στους διεκδικητές, πήρε άλλη μία 4η θέση και εξασφάλισε τη δεύτερη θέση στην ομάδα της Yamaha στην κατάταξη των κατασκευαστών.

 

Motul motion
Η Motul έχει μια μακρά, επιτυχημένη και πολύτιμη συνεργασία με την Yamaha η οποία χρονολογείται από τη δεκαετία του 1970. Οι δύο εταιρείες συνεργάζονται στενά, με την Motul να προσφέρει πλήρη τεχνική υποστήριξη και να εργάζεται δίπλα στην εργοστασιακή ομάδα της Yamaha σε όλα τα παγκόσμια πρωταθλήματα μοτοσικλετών.

Με τις εγκαταστάσεις Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D) κοντά στην Yokohama στην Ιαπωνία ως ένα σημαντικό στοιχείο, το μοναδικό εργαστήριο στην Ιαπωνία που ανήκει σε διεθνή και ανεξάρτητο παραγωγό λιπαντικών, η Motul ενισχύει τη δέσμευσή της σε εθνικούς και διεθνείς κατασκευαστές (OEMs). Επιδιώκει συνεχώς να ανοίγει νέους δρόμους στην ερευνητική και αναπτυξιακή της δραστηριότητα σε λιπαντικά και υγρά για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και άλλους τομείς, προσφέροντας έτσι ανώτερη ποιότητα τεχνικής εξυπηρέτησης στις ομάδες και στους συνεργάτες της.

Το κλειδί για αυτό είναι η σειρά Factory Line, η οποία περιλαμβάνει το ποιοτικό και υψηλών επιδόσεων 300V, βασισμένο στην τεχνολογία Ester® Core, καθώς και την ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων φροντίδας και συντήρησης της σειράς MC CARE, η οποία δημιουργεί νέα δεδομένα στον τρόπο που φροντίζετε την μοτοσυκλέτα σας, τον εξοπλισμό σας και σε ολόκληρο τον τρόπο που ταξιδεύετε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ MOTUL
Η γαλλική εταιρία Motul δραστηριοποιείται παγκοσμίως και ειδικεύεται στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τη διανομή λιπαντικών προϊόντων (αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών και άλλων οχημάτων), καθώς και λιπαντικών βιομηχανικής χρήσης μέσω της δραστηριότητας της Motul Tech.
Η Motul έχει επίσης αναγνωριστεί ως ειδικός στα συνθετικά λιπαντικά. Ήδη από το 1971, η Motul ήταν η εταιρία πρωτοπόρος στην παρασκευή του πρώτου 100% συνθετικού λιπαντικού για κινητήρες αυτοκινήτων, το 300V, κάνοντας χρήση της τεχνολογίας εστέρων η οποία χρησιμοποιήθηκε αρχικά στην αεροναυπηγική βιομηχανία.
Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών, η Motul απέκτησε αξεπέραστη εμπειρία ως επίσημος προμηθευτής λιπαντικών για πολλές αγωνιστικές ομάδες και κατασκευαστές και συμμετέχει ενεργά στην περεταίρω ανάπτυξη των τεχνολογικών καινοτομιών στα motorsports.
Η Motul υποστηρίζει ομάδες αλλά και διεθνείς αγώνες και πρωταθλήματα όπως: Dakar, 24 Hours of Le Mans (αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας), FIA World Endurance Championship, Super GT, Drift, MotoGP, World Superbike, MXGP, Endurance World, Championship, IOM TT, IMSA, Rallycross, F1 Boat και πολλές ακόμη.

Επόμενο άρθρο »

Ermax για Africa Twin CRF 1000L

« Προηγούμενο άρθρο

Γνήσια Αξεσουάρ Υamaha για τη νέα MT03

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα