• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar 2020: Η 100η νίκη της ΚΤΜ
Κι άλλα ενδιαφέροντα στατιστικά
Νέα 11/03/2020 - 12:59

Στο GP του Qatar μεγάλος κερδισμένος στην κατηγορία της Moto3 ήταν ο Albert Arenas, ένας Ισπανός που οδηγεί μοτοσυκλέτα της ΚΤΜ.

 

Το Αυστριακό εργοστάσιο ξεκίνησε με το δεξί τους φετινούς Αγώνες, κατακτώντας την 1η του νίκη για το 2020 και την 100η του στα Grand Prix.

 

Στην κατηγορία της Moto2 τώρα, ο 15ος στον Αγώνα Stefano Manzi, πέρασε τη γραμμή του τερματισμού 16δευτ. και 208χιλ πίσω από τον νικητή.

 

Αυτή η διαφορά βάζει τον Αγώνα του Qatar στην 6η θέση των GP με τις μικρότερες διαφορές ανάμεσα στον 1ο και τον 15ο οδηγό.

 

Η αντίστοιχη διαφορά στην κατηγορία της Moto3 – ο Kaito Toba ήταν ο 15ος – ήταν στα 2’’ και 790χιλ, που κατατάσσει τον Αγώνα στην 7η θέση των GP με τις μικρότερες διαφορές.

 

Η νίκη του Tetsuta Nagashima στην κατηγορία της Moto2 ήταν η 5η Ιάπωνα αναβάτη.

 

Επιπλέον, ο Nagashima έγινε ο 4ος διαφορετικός Ιάπωνας που κερδίζει στην κατηγορία, μαζί με τον Nakagami (2), Yuki Takahashi (1) και τον αείμνηστο Shoya Tomizawa (1).

 

Τέλος, ένα ακόμα ενδιαφέρον στατιστικό είναι ότι η 4η θέση του Joe Roberts στο Qatar, είναι η καλύτερη Αμερικάνου οδηγού στο Πρωτάθλημα της Moto2.

Επόμενο άρθρο »

Βάθρα για τους αναβάτες της Yamaha

« Προηγούμενο άρθρο

Αμφίβολες και οι δοκιμές στην Jerez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα