• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2: Στατιστικά μετά τον Αγώνα
Νέα 11/03/2020 - 18:40

Ο Nagashima πήρε την παρθενική του νίκη στα GP στον Αγώνα του Qatar κι έγινε ο πρώτος Ιάπωνας που κερδίζει στην Moto2 μετά το 2017 στο Silverstone (Nakagami).

 

Επιπλέον, ο Tetsuta Nagashima για πρώτη φορά έκανε ταχύτερο γύρο και οδήγησε την κούρσα του Αγώνα.

 

Η νίκη του ήταν η 5η της Ιαπωνίας στην Moto2, η 73η γενικά στη μεσαία κατηγορία και η 177η σε όλες τις κατηγορίες. Στην 5η θέση της λίστας με τις χώρες που έχουν τις περισσότερες νίκες είναι η Αυστραλία με 180 νίκες.

 

Η νίκη του Nagashima στο Qatar ήρθε 10 χρόνια μετά την νίκη του Shoya Tomizawa στην ίδια πίστα, που ήταν η πρώτη της νέας, τότε, κατηγορίας (Moto2).

 

Ο περσινός νικητής του Αγώνα στο Qatar, ο Lorenzo Baldassarri, τερμάτισε στη 2η θέση που είναι και το πρώτο του βάθρο μετά τη νίκη του στην Jerez πέρυσι!

 

Την 3η θέση πήρε ο Enea Bastianini κι αυτό ήταν το δεύτερο βάθρο της καριέρας του στην Moto2, μετά το GP στο Brno πέρυσι (πάλι ήταν 3ος).

 

Ο Joe Roberts, που ξεκίνησε από την pole, τερμάτισε 4ος και αυτή είναι η καλύτερη θέση που έχει πάρει σε Αγώνα, αλλά και η καλύτερη Αμερικανού στην Moto2.

 

Ο κορυφαίος Rookie στον Αγώνα του Qatar ήταν ο Aron Canet που πήρε την 8η θέση. Αυτή είναι η καλύτερη θέση νεοφερμένου στον πρώτο Αγώνα της σεζόν, μετά την 7η θέση του Fabio di Giannantonio το 2017 (Qatar).

 

Ο Bo Bendsneyder πήρε την 11η θέση στον Αγώνα, που είναι η καλύτερή του στην Moto2 και η καλύτερη οδηγού με πλαίσιο της NTS στην κατηγορία.

Επόμενο άρθρο »

Επίσημο: Αναβάλλεται και η Αργεντινή!

« Προηγούμενο άρθρο

Το MXGP της Αργεντινής αναβλήθηκε!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα