• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΤΟ PAPASTAVROU SHOPS ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ
Νέα Αγοράς 08/04/2020 - 11:39

Το Papastavrou Shops θα παραμείνει ανοιχτό τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την αποφυγή εξάπλωσης του COVID-19, τόσο για το προσωπικό μας όσο και για τους πελάτες.
Στην είσοδο των καταστημάτων μας υπάρχει διαθέσιμη αλκοολούχος λοσιόν (με περιεκτικότητα οινοπνεύματος 70% και άνω όπως προβλέπεται από τον ΕΟ∆Υ).
Όλες οι επιφάνειες που έρχονται σε επαφή με πολλά άτομα απολυμαίνονται σε τακτική βάση για την ασφαλή παραμονή σας στο κατάστημά μας.

Λειτουργούμε νομίμως σύμφωνα με τον δηλωμένο στην εφορία ΚΑΔ , προκειμένου να εξυπηρετούμε και να καλύπτουμε τις ανάγκες των μοτοσικλετιστών που υποχρεούνται να εργάζονται κάτω από αυτές τις συνθήκες. Μοτοσικλετιστές ομάδας ΔΙ.ΑΣ, μοτοσικλετιστές εταιριών ταχυμεταφορών, διανομείς φαγητών κ.α. 
Μπορείτε επίσης να κάνετε τις αγορές σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημά  https://papastavroushops.gr με δωρεάν τα έξοδα αποστολής σε όλη την Ελλάδα για αγορές πάνω από 50€
Τέλος το κατάστημα μας, έχει την δυνατότητα να σας παρέχει όλα τα αναλώσιμα ανταλλακτικά που χρειάζεστε για την μοτοσυκλέτα σας.

 

Καλλιρρόης 30 Αθήνα. τηλ. 210 9249350
www.papastavroushops.gr
Ebay: http://www.ebaystores.com/papastavrou-shops
Car.gr: https://papastavrou-shops.car.gr/parts/?ca=778

 

Επόμενο άρθρο »

Ανακοίνωση για την απώλεια του Νικολάου Σφακιανάκη

« Προηγούμενο άρθρο

Νεα Scorpion Exo 920 Air FLUX

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα