• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Akrapovic Evolution Line Kit (Titanium)
Για την αγωνιστική CBR1000RR-R Fireblade
Νέα Αγοράς 10/04/2020 - 00:45

Η Akrapovic παρουσίασε μια νέα εξάτμιση για την αγωνιστική CBR1000RR-R Fireblade

Με την ολοκλήρωση της ανάπτυξης της αγωνιστικής μοτοσυκλέτας τον Ιανουάριο, η Akrapovič παρουσίασε την αγωνιστική εξάτμιση (πλήρες κιτ) Evolution Line Kit (Titanium) για την Honda CBR1000RR-R Fireblade που χρησιμοποιεί το Race Kit της HRC και έχει αναπτυχθεί με τις οδηγίες του τμήματος R & D της Honda Motor Corporation.

Το κιτ Evolution Line (Titanium) απευθύνεται αποκλειστικά στις αγωνιστικές ομάδες και τους αναβάτες που θα τρέχουν με την CBR1000RR-R Fireblade σε αγώνες, ακολουθεί τους κανονισμούς και έχει αναπτυχθεί αποκλειστικά για χρήση με την συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα.

Κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από κράματα τιτανίου χαμηλού βάρους, με σύνθετα εξαρτήματα που χυτεύονται στο ειδικό χυτήριο για τιτάνιο της Akrapovič - το μοναδικό παγκοσμίως σε εταιρία κατασκευής εξατμίσεων - το Evolution Line Kit (Titanium) είναι απόλυτα εξειδικευμένο πλήρες σύστημα με προσοχή στη λεπτομέρεια μοναδική για αγωνιστική εξάτμιση. Κάθε σωλήνας, από τους 4 της πολλαπλής, χυτεύεται σε ειδικό σχήμα για να επιτευχθεί η βέλτιστη διαμόρφωση , εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή απόδοση. Η προσεκτική σχεδίαση και η χρήση ελαφρών υλικών τελευταίας τεχνολογίας σημαίνει ότι το σύστημα ζυγίζει λιγότερο από 5 κιλά.

Η ειδικευμένη στις εξατμίσεις εταιρία από τη Σλοβενία είναι ο επίσημος κατασκευαστής και προμηθευτής ΟΕΜ της εξάτμισης για τη νέα CBR1000RR-R Fireblade 2020. Επιπλέον, το τμήμα R&D της Honda Motor Corporation προτείνει την εξάτμιση Evolution Line Kit (Titanium) για χρήση με το επίσημο αγωνιστικό κιτ της HRC για την Honda CBR1000RR-R Fireblade 2020.

Επόμενο άρθρο »

Η Yamaha επεκτείνει την περίοδο ισχύος της εργοστασιακής εγγύησης

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Γρύπας κατέκτησε το Αργυρό στο διαγωνισμό King of Kings

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα