• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pol Espargaro: O Valentino είναι ο GOAT!
Θα είναι ο μεγαλύτερος ακόμη κι αν δεν κερδίσει άλλο!
Νέα 25/04/2020 - 15:44

Σε πρόσφατη συνέντευξη για το AS ένα από τα μεγαλύτερα Ισπανικά website, o Pol Espargaro είπε τη γνώμη του για τον Valentino Rossi:

“Μέχρι τώρα αναγνωρίζω ότι είναι στην πρώτη θέση, ο Greatest Of All Time (ο Μεγαλύτερος όλης της Ιστορίας), γιατί έχει το ρεκόρ των Τίτλων. Μέχρι να πει ο Μαρκ “έφθασα”, ο Ρόσσι θα συνεχίσει να είναι ο μεγαλύτερος, χωρίς να χρειαστεί να κερδίσει άλλους Τίτλους. Νομίζω ότι ο Βαλεντίνο έκανε για την αγωνιστική μοτοσυκλέτα, ότι έκανε ο Νιέτο για την Ισπανία, αλλά στην περίπτωσή του το έκανε σε παγκόσμιο επίπεδο. Έκανε το MotoGP μια δυνατή μάρκα”, είπε ο Ισπανός οδηγός και συνέχισε:

“Ο Βαλεντίνο έχει οπαδούς σε όλον τον κόσμο. Στη Βαρκελώνη θα έπρεπε ο Μαρκ να έχει τους περισσότερους και ο Βαλεντίνο τους περισσότερους που τον μισούν, αλλά δεν αυτό που συμβαίνει. Ο κόσμος αγαπάει τον Βαλεντίνο και η πίστα του Μοντμελό είναι γεμάτη από κίτρινες σημαίες και καπέλα. Με αυτό εννοώ ότι ο μεγαλύτερος οδηγός δεν είναι αυτός με τους περισσότερους Τίτλους, αλλά αυτός που μπορεί να κινεί το μεγαλύτερο αριθμό κόσμου, κάτι που ο Βαλεντίνο το κάνει εδώ και πολλά χρόνια. Ήταν ο πρωτοπόρος και ο πιο ιδιοφυής στο μάρκετινγκ, είτε πρόκειται για χρώματα, είτε για σημαίες, είτε για πανηγυρισμούς. Προσέλκυσε πάρα πολλούς οπαδούς, που είναι καλό, αλλά επίσης και χούλιγκαν, που δεν είναι τόσο καλό”. 

Αυτά λοιπόν από έναν Ισπανό οδηγό, αντίπαλο του Ρόσσι και φίλο του Μάρκεθ...

Επόμενο άρθρο »

Θα ξανασμίξουμε, λέει η Suzuki MotoGP

« Προηγούμενο άρθρο

Aprilia: Όλοι θα ήθελαν τον Iannone!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα