• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valentino Rossi: Θέλω να αγωνιστώ
Θα συνεχίσει το 2021!
Νέα 26/04/2020 - 15:48

Ο Valentino Rossi εδώ και μερικές ημέρες βρίσκεται σε πίεση και από την Yamaha, στο να αποφασίσει για το αν θα αποδεχθεί την ανοιχτή πρόσκληση της Ιαπωνικής εταιρίας για να συνεχίσει να αγωνίζεται με την Μ1 και το 2021 ...τουλάχιστον.

Ο Ιταλός 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής είχε δηλώσει από το ξεκίνημα της αγωνιστικής χρονιάς και ειδικά μετά την ανακοίνωση ότι το 2021 & 2022 δεν θα είναι στην εργοστασιακή ομάδα της Yamaha, ότι θέλει να δει την κατάσταση στην οποία θα ήταν μετά τους πρώτους αγώνες του 2020, το πως θα συνεργαζόταν με το νέο του αρχιμηχανικό και με τις αλλαγές που έγιναν στην ομάδα, ώστε να πάρει την τελική του απόφαση, γύρω στις αρχές Ιουνίου στον Αγώνα του Mugello. Όμως Αγώνες δεν έγιναν και τώρα πρέπει να αποφασίσει με βάση την “ιδιοτροπία” του, όπως χαρακτηριστικά είπε σε συνέντευξη της Monster Yamaha MotoGP με τον Βρετανό σχολιαστή του motogp.com Matt Birt. 

“Το να σταματήσω έτσι δεν θα είναι το καλύτερο. Η πρώτη μου επιλογή είναι να συνεχίσω, γιατί έχω κίνητρο και το θέλω. Όσο αισιόδοξος και να είμαι θα ξεκινήσουμε τον Αύγουστο και πρέπει να αποφασίσω νωρίτερα. Θέλω να συνεχίσω, αλλά πρέπει να το αποφασίσω χωρίς να έχω αγωνιστεί. Θα είναι καλύτερο να αγωνιστώ για άλλη μια σεζόν και μετά να αποσυρθώ. Θέλω να τρέξω”, είπε μεταξύ άλλων. 

Αυτό είναι το σημαντικό από αυτήν τη συνέντευξη, κάτι που σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ήταν αναμενόμενο, ενώ έτσι κι αλλιώς τα χειμερινά τεστ είχαν πάει καλά, ως προς τη συνεργασία με το νέο του αρχιμηχανικό, αλλά και σε σχέση με τους ιδιαίτερα ανταγωνιστικούς χρόνους του, ειδικά στην Μαλαισία. Έτσι θεωρούμε ότι απομένει η επισημοποίηση της απόφασης, αφού συζητηθούν οι λεπτομέρειες για τη δομή της δορυφορικής ομάδας Petronas Yamaha, θέση στην οποία “καλοβλέπει” και ο Jorge Lorenzo!

 

Όλη η συνέντευξη των Vinalles & Rossi στα αγγλικά στο:

https://www.youtube.com/watch?v=zJ3spY805-M&feature=youtu.be

 

Επόμενο άρθρο »

Ευρωπαϊκό MotoGP ξεκινώντας τον Ιούλιο!

« Προηγούμενο άρθρο

Θα ξανασμίξουμε, λέει η Suzuki MotoGP

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα