• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Zελατίνα Universal Sport της ERMAX
Georgopoulos Power Store
Νέα Αγοράς 29/04/2020 - 14:27

 

Zελατίνα Universal Sport της ERMAX

Η κορυφαία Γαλλική Ermax σε συνεργασία με τον Έλληνα αντιπρόσωπο της εξέλιξε και παρουσιάζει μια Universal Sport ζελατίνα για την ιδιαίτερα δημοφιλή στην Ελλάδα κατηγορία των παπιών.

Το σχήμα είναι αεροδυναμικά μελετημένο για να προσφέρει προστασία από τον αέρα και να ενισχύει την σπορ εμφάνιση χωρία να επηρεάζει τις επιδόσεις και την αισθητική.

Το κιτ τοποθέτησης είναι σχεδιασμένο να ταιριάζει σε όλα τα δημοφιλή μοντέλα της Ελληνικής αγοράς, διατίθεται σε χρώμα σκούρο και ελαφρώς φιμέ. για Honda Yamaha Daytona SYM.

 
ERMAX
H κορυφαία Γαλλική ERMAX διαθέτει την μεγαλύτερη ποικιλία μοντέλων, διαστάσεων, σχεδίων και χρωμάτων σε ζελατίνες για μοτοσυκλέτες και scooter.
Επίσης η ERMAX έχει διαθέσιμες ζελατίνες για όλα τα μοντέλα παραγωγής, για τα περισσότερα παλιότερα μοντέλα αλλά και για πολλά κλασικά μοντέλα μοτοσυκλετών.
Επισκεφθείτε τα συνεργαζόμενα καταστήματα, δείτε τα σχέδια τους χρωματισμούς και τα μοντέλα της ERMAX και επιλέξτε την δική σας μοναδική ζελατίνα!
 
Για πληροφορίες σχετικά με τα σημεία πώλησης των προϊόντων της Γαλλικής Ermax τηλεφωνήστε στο 210-9242427 να σας ενημερώσουμε για τον πλησιέστερο συνεργάτη μας.

www.ermax.gr

Επόμενο άρθρο »

Mitsubishi-Motors.gr

« Προηγούμενο άρθρο

Αμορτισέρ Öhlins για Yamaha T-MAX 530 και T-MAX 560

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα