• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H Ducati ξεκίνησε σήμερα την παραγωγή
Στο Borgo Panigale.
Νέα Αγοράς 27/04/2020 - 15:20

H Ducati ανακοίνωσε ότι από σήμερα 27/4 ξεκίνησε η σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα με την έναρξη της παραγωγής στο εργοστάσιο του Borgo Panigale.

Σε συμμόρφωση με το πρωτόκολλο προστασίας των εργαζομένων, από τη διάδοση του Covid-19, η παραγωγή είχε σταματήσει στις 13 Μαρτίου και συνεχίστηκε με την οδηγία της Ιταλικής κυβέρνησης για διακοπή κάθε μη απαραίτητης δραστηριότητας.

Με τη σταδιακή βελτίωση της υγειονομικής κατάστασης η Ιταλική κυβέρνηση επέτρεψε την επαναλειτουργία στις εταιρίες που στρατηγικά θεωρήθηκαν σημαντικές για την ανάπτυξη οικονομίας.

Η λειτουργία ξεκίνησε ήδη στη γραμμή παραγωγής κινητήρων και αύριο 28/4 θα ξεκινήσει η συναρμολόγηση μοτοσυκλετών. Η διαδικασία παραγωγής έχει αναδιοργανωθεί σε βάρδιες 7 ωρών με στόχο την αποφυγή ταυτόχρονης παρουσίας των εργαζομένων στις διαφορετικές βάρδιες στους χωρους του εργοστασίου.

Οι εργαζόμενοι που η φυσική τους παρουσία στην εταιρία δεν είναι απαραίτητη θα συνεχίσουν να δουλεύουν από το σπίτι.

Η επαναλειτουργία σημαίνει ότι σύντομα θα ξεκινήσουν οι παραδώσεις των νέων Streetfighiter V4 και Multistrada 1260 S Grand Tour και η εξέλιξη νέων μοντέλων.

Τέλος παρά την επανεκκίνηση της λειτουργίας του εργοστασίου το Μούσειο της Ducati παραμένει κλειστό όπως και οι εγκαταστάσεις του εργοστασίου για τους επισκέπτες.

Επόμενο άρθρο »

Ducati Video Chat

« Προηγούμενο άρθρο

Τώρα τα κορυφαία τακάκια Brembo σε χαμηλότερες τιμές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα