• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Οδηγώ Δίκυκλο - Δίνω χώρο στην πόλη μου
Μια καμπάνια της Γκοργκόλης Α.Ε.
Νέα Αγοράς 09/05/2020 - 14:25

 

 

Μια πολύ καλή καμπάνια για τη χρήση δικύκλων στη μετακίνηση ξεκίνησε η Γκοργκόλης Α.Ε που αντιπροσωπεύει τα εργοστάσια SYM, Daytona & Quadro στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες της περιοχής.

Πραγματικά μια σημαντική πρωτοβουλία της Γκοργκόλης ΑΕ μιας εταιρίας που πέρα από την τεράστια εμπειρία και γνώση του χώρου των δικύκλων τα τελευταια χρόνια κυριαρχεί και στις πωλήσεις δικύκλων.

Η μετακίνηση με δίκυκλο λύνει τα προβλήματα που δημιουργεί η ανάγκη για τήρηση του κανόνα της απόστασης 1,5 μέτρου, στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και στους δημόσιους χώρους (πεζοδρόμια – πεζόδρομοι, ποδηλατόδρομοι) για αυτούς που δε μπορούν, λόγω απόστασης, να διανύσουν τη διαδρομή με τα πόδια ή αποφεύγουν τα Μ.Μ.Μ για λόγους ασφάλειας.

Παράλληλα μειώνει σημαντικά και το πρόβλημα της επιβάρυνση στους δρόμους με την αυξημένη κυκλοφορία των αυτοκινήτων.

Η λύση προφανώς ειναι η μετακίνηση με μοτοσυκλέτα που προσφέρει ταχύτητα και ευκολία στη μετακίνηση σε μεγάλες αποστάσεις, επιβαρύνει ελάχιστα την κυκλοφορία, χρειάζεται ελάχιστο χώρο για παρκάρισμα και φυσικά με τον στάνταρ εξοπλισμό αναβάτη (κράνος, γάντια, μπουφάν) προστατεύει και από το ενδεχόμενο μόλυνσης από τον COVID-19.

Ήδη οι μοτοσυκλετιστές έχουμε σε μεγάλο βαθμό συνειδητοποιήσει τα οφέλη της κίνησης με μοτοσυκλέτα, ας ελπίσουμε ότι αυτή η πρωτοβουλία θα αφυπνίσει τους αρμόδιους.

 
Συγχαρητήρια στην Γκοργκόλης ΑΕ!
 
 

Επόμενο άρθρο »

ERMAX για Can-Αm Spyder 990!

« Προηγούμενο άρθρο

Την επαναλειτουργία των καταστημάτων λιανικής Suzuki

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα