• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
PRESSGROUP & AUTO4U.gr & MOTOGP WORLD
Νέα Αγοράς 11/05/2020 - 20:46

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Αθήνα, 11/5/2020 

 

Η PRESSGROUP βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει το ξεκίνημα μιας προσπάθειας και στο χώρο της αυτοκίνησης με τη δημιουργία του website www.auto4u.gr και του περιοδικού με τον τίτλο AUTO4U.

 

H PRESSGROUP έχει ήδη την ευθύνη κυκλοφορίας δύο μηνιαίων εφημερίδων, της KEDENEWS και της HEALTH4U (πρώτο τεύχος στις 15 Ιουνίου), καθώς και τη λειτουργία των website κυβέρνηση.grkedenews.grnews2u.grhealth4u.gr.

Σύντομα, ο δημοσιογραφικός μας όμιλος θα επεκταθεί ακόμη περισσότερο με ιστοσελίδες σχετικά με τον άνδρα, τη γυναίκα, τον αθλητισμό, τη δικαιοσύνη, την οικολογία και τα κατοικίδια, ενώ οι εκπλήξεις θα συνεχιστούν με τη δημιουργία διαδικτυακού ραδιοφώνου και διαδικτυακής τηλεόρασης.

Παράλληλα ξεκίνησε τη συνεργασία με το δυναμικό website μοτοσυκλέτας, το www.mgp.gr καθώς και με το περιοδικό MOTOGP WORLD, που μπαίνει στον 14ο χρόνο κυκλοφορίας του.

Το AUTO4U θα καλύπτει όλη την ειδησιογραφία του χώρου του αυτοκινήτου, με τις τεχνολογικές εξελίξεις, τα νέα της αγοράς, τις παρουσιάσεις νέων μοντέλων, τις δοκιμές των μοντέλων αυτών, τα αγωνιστικά νέα από την Formula 1, το WRC, αλλά και τους Ελληνικούς Αγώνες, ακόμη και τη μόδα που επιβάλλει η οδήγηση. Ένα σημαντικό κομμάτι της ύλης θα περιλαμβάνει ταξιδιωτικά θέματα που θα δίνουν τη δυνατότητα να ανακαλύπτουμε ορισμένα “μυστικά” μέρη της Ελλάδας.

Έτσι λοιπόν κάποιες επιλογές της ειδησιογραφίας του auto4u.gr θα αποτελούν μέρος του έντυπου AUTO4U, το οποίο θα μοιράζεται – με διπλό εξώφυλλο – τις σελίδες του MOTOGP WORLD, με την απαραίτητη αύξηση των σελίδων του “διπλού” περιοδικού.

Η συντακτική ομάδα αυτής της κοινής προσπάθειας έχει επικεφαλής το γνωστό δημοσιογράφο και αγωνιζόμενο σε μοτοσυκλέτα, καρτ και αυτοκίνητο, Δημήτρη Διατσίδη που με συνεργάτες τους Γιώργο Βαρίνο, Πέτρο Πιτσίνη, Βασίλη Κωστάκο, Μπάμπη Κελάφη, Κυριάκο Αντωνίου, Νίκο Μπλούνα, θα φροντίζουν για τη κάλυψη όλων των πλευρών της αυτοκίνησης σε 4 και 2 τροχούς.

 

 

 

 

Επόμενο άρθρο »

Η Yamaha Ténéré 700 κέρδισε το βραβείο Red Dot Award

« Προηγούμενο άρθρο

Fanmotorcycles - Orange Days 2020 - KTM

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα