• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H Ducati βραβεύει τον P. Harkins για την εργασία του με θέμα την Srambler Ducati του αύριο.
Νέα Αγοράς 15/05/2020 - 00:06

 

Ο Peter Harkins είναι ο νικητής του διαγωνισμού για την Scrambler Ducati του άυριο. 

 

 

Με την ευκαιρία της παρουσίασης της νέας Scrambler Ducati 1100 PRO, τον περασμένο Φεβρουάριο, στο ArtCenter College of Design στην Pasadena, η Ducati οργάνωσε ένα διαγωνισμό ανάμεσα στους σπουδαστές για την σχεδίαση της μελλοντικής Scrambler Ducati.

Μετά από 3 μήνες και αφού όλες οι προτάσεις είχαν εξετασθεί ο Jeremy Faraud, σχεδιαστής και ο Andrea Ferraresi, διευθυντής του Ducati Design Center, αξιολόγησαν τις εργασίες των σπουδαστών για τα θέματα: παρουσίαση του project, ποιότητα σχεδίου, future vision και φυσικά το στυλ της πρότασης.

Συνολικά 10 μοναδικές η κάθε μία, αν και υπήρχαν κάποιες κοινές κατευθύνσεις, προτάσεις παρουσιάστηκαν. Ορισμένοι σπουδαστές πρότειναν μια Ηλεκτρική έκδοση της Scrambler Ducati προσανατολισμένη στην κίνηση στην πόλη, άλλοι πρότειναν μια πιο γενικής χρήσης μοτοσυκλέτα κατάλληλη για κάθε διαδρομή. Η πρόταση που κέρδισε ανήκε στη δεύτερη ομάδα με το σκεπτικό ότι αντιπροσώπευε καλύτερα το γνήσιο πνεύμα της μάρκας.

Ο Peter Harkins τα κατάφερε καλύτερα στο δημιουργήσει ένα σχέδιο που ανταποκρινόταν καλύτερα στις απαιτήσεις μας όπως αυτές είχαν εκφρασθεί στην ενημέρωση για το διαγωνισμό. Επίσης η εργασία του ήταν πληρέστερη σε ότι αφορά την σχεδιαστική αρτιότητα και τις λεπτομέρειες. Η πρόταση του αντλεί έμπνευση από τις αξίες της της μάρκας και κρατάει τις βασικές στιλιστικές γραμμές της Scrambler Ducati. Είπε ο Andrea Ferraresi Διευθυντής του Ducati Design Center


"Είμαι ευγνώμων στην Ducati και το ArtCenter που συνεργάστηκαν για να προσφέρουν αυτή την ευκαιρία", δήλωσε ο Peter Harkins. "Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που κατάφερα να δουλέψω μαζί με τους κορυφαίους σχεδιαστές της Ducati και ανυπομονώ να διδαχθώ νέες δεξιότητες και τεχνικές. Επίσης ευχαριστώ τους συμμαθητές μου που με βοήθησαν και τον δάσκαλό μας, Alex Earle που με βοήθησε να πραγματοποιήσω αυτό το όνειρο.

Επόμενο άρθρο »

Το efood κινείται με Honda

« Προηγούμενο άρθρο

BMW - Deal and Ride Now!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα