• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Ευχαριστώ Fabio!!
Το λάθος του Γάλλου έβαλε στο βάθρο τον Ιταλό!
Νέα 18/05/2020 - 11:55

Ένα λάθος του Fabio Quartararo στο τέλος του Εικονικού Αγώνα χτες, έδωσε την ευκαιρία στον Valentino Rossi να πάρει την 3η θέση.

 

«Πίστευα ότι θα μπορούσα να κάνω την κίνηση στο τέλος, αλλά ήθελα να δώσω στον Vale το βάθρο για τον εντός έδρας Αγώνα του», αστειεύτηκε στο τέλος ο Fabio.

 

«Ευχαριστώ Fabio», απάντησε χαρούμενος ο Vale, ο οποίος για να πανηγυρίσει το πρώτο του βάθρο σε VR, άρπαξε ένα κύπελλο που είχε κοντά του!

 

«Ναι, ναι είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ήταν ένα σημαντικό αποτέλεσμα στον εντός έδρας Αγώνα μου», συνέχισε να λέει ο Rossi.

 

«Προπονήθηκα αυτή την εβδομάδα κι ένοιωθα καλύτερα με το παιχνίδι του 2020 κι έτσι είμαι πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα».

 

Ο Vale στην αρχή είχε κι ένα περιστατικό από το οποίο ξέφυγε χωρίς παρατράγουδα, όταν τον χτύπησαν εκατέρωθεν οι Nakagami και Marc Marquez.

 

Από εκεί και πέρα ανέβηκε έως την 4η θέση και στη συνέχεια τερμάτισε τρίτος, με διαφορά 4,687’’ από τον νικητή, τον Alex Marquez.

 

«Στο τέλος έβλεπα τους τρεις μπροστά και προσπαθούσα να κρατήσω καλό ρυθμό. Στον τελευταίο γύρο έκανε το λάθος ο Fabio και… βάθρο!»

 

«Αυτή τη φορά ήμουν γρήγορος και τα πήγα καλά και στις κατατακτήριες. Ξεκίνησα στη μέση της δεύτερης σειράς. Ήταν ένας καλός Αγώνας».

Επόμενο άρθρο »

Rea: Η Aprilia με ήθελε!

« Προηγούμενο άρθρο

Ezpeleta: Δεν θα σταματήσουμε το GP

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα