• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Μάχη» για την υπογραφή του Jorge Martin
Ο Ισπανός στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος!
Νέα 25/05/2020 - 13:49

Τον έχουν αποκαλέσει ως τον «επόμενο Marc Marquez» και μέσα στην υπερβολή των λόγων αυτών, φαίνεται η αξία του ως πιλότου.

 

Ο λόγος για τον Jorge Martin, τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή της Moto3 για τη σεζόν 2018 και τον οδηγό της ΚΤΜ που κατάφερε να πάρει δυο βάθρα την πρώτη του σεζόν στην Moto2 πέρυσι.

 

Το ενδιαφέρον για τον Martin έχει αυξηθεί κατακόρυφα το τελευταίο διάστημα, με τουλάχιστον τρεις κατασκευαστές να έχουν εκφράσει ενδιαφέρον να υπογράψουν τον νεαρό Ισπανό.

 

Ένας από αυτούς είναι και η Ducati, που τον θέλει στη θέση του Jack Miller στην Pramac. Ωστόσο ένα τέτοιο σενάριο είναι πολύ δύσκολο να υλοποιηθεί.

 

Ο Francesco Guidotti της Pramac εξηγεί:

 

«Ναι τον θέλουμε, αλλά δεν ξέρω αν θα τον αφήσει η KTM ενώ ενδιαφέρεται και η Honda. Σίγουρα τον έχουν στο στόχαστρό τους».

 

«Μαζί τους κέρδισε τον Τίτλο στην Moto3 πριν από δυο χρόνια και ξέρω ότι υπήρξε εκνευρισμός όταν έφυγε και υπέγραψε με την ΚΤΜ».

 

«Αν στο τέλος καταφέρει και τον πάρει η Ducati θα μιλάμε για ένα θαύμα! Θα πρέπει να είναι γενναίοι και να φερθούν έξυπνα για να τα καταφέρουν».

 

Πάντως η λίστα με τους οδηγούς προς αντικατάσταση του Miller δεν τελειώνει με το όνομα του Jorge Martin.

 

«Σκεφτόμαστε και τον Baldassarri, τον Bastianini ή τον Jorge Navarro. Στη λίστα ήταν και ο Alex Marquez. Όλοι τους είναι νέοι και ταλαντούχοι».

 

Όσο για τον Pecco Bagnaia; Ο Guidotti πιστεύει ότι θα πρέπει να τον κρατήσουν παρά την «αδιάφορη» πρώτη του σεζόν στη μεγάλη κατηγορία.

 

«Θα πρέπει να του δώσουμε ακόμα έναν χρόνο για να αποκτήσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση με την κατηγορία».


«Φέτος, ακόμα κι αν τελικά κάνουμε Αγώνες, θα είναι πολύ περίεργη χρονιά οπότε θεωρώ ότι του αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία».

Επόμενο άρθρο »

Tardozzi: Σύντομα η απόφαση για τον Miller!

« Προηγούμενο άρθρο

«Ακονίζει τα όπλα του» ο Rossi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα