• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ago: Ο Marquez δεν έχει ν’ αποδείξει τίποτα!
Rossi και απόσυρση; Όλα είναι στο μυαλό!
Νέα 26/05/2020 - 14:03

Συνέντευξη στο «αδερφό» gpone.com έδωσε ο Giacomo Agostini, μιλώντας για διάφορα θέματα, ξεκινώντας με τον Marc Marquez.

 

«Δεν χρειάζεται να αλλάξει μοτοσυκλέτα για ν’ αποδείξει τι αξίζει», ήταν τα λόγια του Θρύλου Agostini. «Κανείς δεν μπορεί να πει ότι κερδίζει επειδή είναι με Honda».

 

«Είναι ο καρπός του που του δίνει νίκες και όλοι γνωρίζουμε ότι μπορεί να κερδίσει και με άλλη μοτοσυκλέτα. Δεν έχει τίποτα ν’ αποδείξει».

 

Στη συνέχεια τόνισε ότι θεωρεί πως η Yamaha θα είναι σε θέση να κάνει τη ζωή δύσκολη του Ισπανού.

 

«Η Yamaha, απ’ όσο είδαμε στα τεστ, ήταν η καλύτερα προετοιμασμένη και τώρα με τη διακοπή της εξέλιξης έχουν ευκαιρία».

 

«Ο Quartararo έχει αποδείξει ότι είναι σούπερ γρήγορος, αλλά και ο Marc τώρα ξεπέρασε το θέμα με τον ώμο. Θα είναι μεγάλη μάχη και νομίζω πως η Yamaha θα κάνει τη ζωή του Marquez δύσκολη».

 

Για την Ducati και τον Andrea Dovizioso είπε: «Δεν πιστεύω ότι έχουν εναλλακτικές και δεν πρέπει να τον αφήσουν να φύγει».

 

Σημαντική αναφορά έκανε και στον Valentino Rossi.

 

«Όταν ήμουν με την Yamaha η ομάδα ήταν δική μου, ήταν δορυφορική δηλαδή, αλλά κέρδισα τρία Πρωταθλήματα».

 

«Δεν παίζει ρόλο αν θα είσαι σε εργοστασιακή ομάδα ή όχι. Τη διαφορά την κάνει το μυαλό, ειδικά όταν έχεις 100% υποστήριξη στη μοτοσυκλέτα κι έχεις τους ανθρώπους σου γύρω σου».

 

Για το θέμα της απόσυρσης υπογράμμισε: «Όταν αντί για 12 Αγώνες άρχισα να κερδίζω 3-4, τότε σκέφτηκα ότι ίσως ήταν ώρα να δώσω την σκυτάλη σε κάποιον άλλον».

 

«Τερμάτιζα δεύτερος και όλοι έλεγαν ότι είχα ξοφλήσει κι ένοιωθα ντροπιασμένος. Τότε έλεγα και πίστευα ότι ήταν η κατάλληλη ώρα για ν’ αποσυρθώ».

 

«Όλα όμως είναι στο μυαλό σου… όταν είσαι 20 δεν φοβάσαι και θυμάμαι ότι έπαιρνα τις στροφές στην Monza με 240χλμ/ώρα. Αν έφευγε λίγο η μοτοσυκλέτα γελούσα! Αν συμβεί κάτι τέτοιο τώρα, θα κλαίω».

Επόμενο άρθρο »

Vinales: Η Suzuki με εξέπληξε!

« Προηγούμενο άρθρο

Συμμετοχή του Lorenzo στον 5ο Virtual Race!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα