• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Miller μιλάει για το «όνειρο»!
Η Pramac με έκανε πιο πεινασμένο από ποτέ!
Νέα 29/05/2020 - 10:02

«Έχω τόσα πολλά πράγματα να πω, που είναι καλύτερα να τα γράψω». Κι έτσι, ο Jack Miller κάθισε κι έγραψε μερικά λόγια, λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστό ότι είναι ο νέος εργοστασιακός οδηγός της Ducati.

 

«Πάντα το όνειρό μου ήταν να γίνω ένας κανονικός εργοστασιακός οδηγός. Φυσικά δεν φανταζόμουν ότι θα το πετύχαινα όντας στο σπίτι μου για έξι μήνες, αλλά το 2020 είναι περίεργη χρονιά».

 

«Κι όμως συνέβη και για μένα είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Αυτό ήθελα από την πρώτη στιγμή που ανέβηκα στη MotoGP κατηγορία το 2015 και τώρα νοιώθω σούπερ ωραία».

 

«Γι’ αυτό δούλευα σε όλη μου τη ζωή και το να γίνεις κανονικά εργοστασιακός οδηγός είναι αυτό που έχεις στην άκρη του μυαλού σου όταν ξεκινάς την όλη περιπέτεια».

 

«Τώρα που τα κατάφερα είναι καταπληκτικό αλλά και λίγο εξωπραγματικό… ωστόσο αποδεικνύεται ότι η σκληρή δουλειά και οι θυσίες όλων που με βοήθησαν, άξιζαν».

 

«Πρέπει να ευχαριστήσω την Ducati που με στήριξε και που με εμπιστεύεται ότι μπορώ να κάνω τη δουλειά για την οποία με προσέλαβε. Αυτό ήθελα από την πρώτη στιγμή που ήρθα, το 2018».

 

«Όταν είσαι με ένα χρόνο συμβόλαιο, όπως εγώ, είναι κάτι που το αναζητάς. Τα τελευταία δυο χρόνια με την Pramac έμαθα πολλά για μένα ως άνθρωπο, αναβάτη και για τα πάντα που έχουν να κάνουν με το άθλημα».

 

«Με βοήθησαν να γίνω πιο ολοκληρωμένος και με έκαναν πιο πεινασμένο από ποτέ στο να βελτιωθώ και να εκμεταλλεύομαι στο έπακρο ό,τι έχω».

 

«Και τα παιδιά στην Pramac είναι τόσο κοντά στο εργοστάσιο, που έμαθα πως είναι να είσαι εργοστασιακός και πως πρέπει να δουλεύεις ως τέτοιος».

 

«Πέρυσι σκεφτόμουν ότι θα άλλαζαν πολλά στο μεταγραφικό παζάρι εξαιτίας της δυναμικής του Marc. Παλιά ήταν οι πιο ηλικιωμένοι που ήταν οι μεγάλοι του αντίπαλοι, όπως ο Valentino, ο Jorge ή ο Dani».

 

«Μετά όμως η Yamaha πήρε τον Vinales που είναι στην ηλικία μου, η Suzuki τον Alex και τον Joan και ήλπιζα ότι η Ducati θα με έβλεπε ως τον νεαρό που θα μπορούσε να μπει στη «μάχη» αυτή».

 

«Το βασικό σημείο-κλειδί για μένα ήταν όταν η Yamaha έφερε τον Fabio για να αντικαταστήσει τον Valentino και φαντάστηκα ότι η Ducati θα με έβλεπε ως τον ιδανικό, ηλικιακά, για να παλέψω με αυτούς κι ελπίζω και με τον Marc που είναι το σημείο αναφοράς».

 

«Φέτος θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να εκπληρώσω τους στόχους με την ομάδα μου. Η Pramac ήταν απίστευτη εμπειρία για μένα κι ελπίζω να τους βοηθήσω να πάρουν αυτό που τους αξίζει. Τίποτα δεν θα με έκανε περισσότερο χαρούμενο».

Επόμενο άρθρο »

Ακυρώθηκαν τα GP σε Silverstone και Phillip Island

« Προηγούμενο άρθρο

Ciabatti: Δεν βιαζόμαστε με τον Dovizioso

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα