• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto Guzzi V85 TT Travel
Νέα Τουριστική έκδοση της V 85 TT
Νέα Αγοράς 03/06/2020 - 00:37

MOTO GUZZI V85 TT TRAVEL

 

Η V85 TT, η πρώτη κλασική travel enduro, σημείωσε σημαντική εμπορική επιτυχία καταφέρνοντας να ενθουσιάσει με το εκλεπτυσμένο, επιβλητικό στυλ και τα προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά. Τώρα η Moto Guzzi, ανταποκρίνεται στην επιθυμία των μοτοσυκλετιστών για μία έκδοση έτοιμη για ταξίδια και παρουσιάζει τη V85 TT Travel, η οποία περιλαμβάνει στον βασικό εξοπλισμό της μία σειρά χρήσιμων τουριστικών αξεσουάρ.

 

Η Moto Guzzi V85 TT αντικατοπτρίζει μια φιλοσοφία κατασκευής στην οποία o ουσιώδης χαρακτήρας, η λειτουργικότητα και η ευκολία χρήσης καθορίζουν μια απρόσκοπτη σχέση μεταξύ μοτοσυκλέτας και αναβάτη, ενώ είναι αφιερωμένη σε περιπετειώδη ταξίδια, διαχρονική κληρονομιά της Moto Guzzi, και εκεί είναι που δίνει ακόμα μεγαλύτερη έμφαση η έκδοση Travel. Ο εξοπλισμός, που αποτελείται από ήδη διαθέσιμα γνήσια αξεσουάρ, περιλαμβάνει καταρχήν τον ψηλότερο ανεμοθώρακα Touring, για μεγαλύτερη προστασία από τον αέρα, χάρη στην κατά 60% μεγαλύτερη επιφάνειά του σε σχέση με εκείνον της βασικής έκδοσης. Επιπλέον διαθέτει ένα ζεύγος πλαϊνές βαλίτσες από πλαστικό με ένθετα αλουμινίου, μεγάλης χωρητικότητας (η δεξιά 37 λίτρα, χωράει ένα full-face κράνος, και η αριστερή 27,5 λίτρα), που χρησιμοποιούν το ίδιο κλειδί με τη μοτοσυκλέτα. Για την εγκατάστασή τους δεν απαιτούνται ογκώδη στηρίγματα, αφήνοντας ανέπαφες τις γραμμές του οχήματος όταν αφαιρεθούν. Οι πλευρικές διαστάσεις τους περιορίζονται στα 928 χιλ., καθώς σχεδιάστηκαν ταυτόχρονα με την ανάπτυξη της ίδιας της μοτοσυκλέτας.

 

Στον βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνεται και οι θερμαινόμενες χειρολαβές, με διακόπτες που περιλαμβάνονται ήδη στο αρχικό ηλεκτρικό χειριστήριο της V85 TT αλλά και το ζευγάρι των πρόσθετων προβολέων ομίχλης LED. Ο εξοπλισμός ολοκληρώνεται με το Moto Guzzi MIA, την πλατφόρμα πολυμέσων που επιτρέπει τη σύνδεση smartphone με το όχημα, επεκτείνοντας τις λειτουργίες του πίνακα οργάνων. Η Moto Guzzi V85 TT Travel διατίθεται στον αποκλειστικό χρωματισμό Sabbia Namib: το γκρι πλαίσιο συνδυάζεται με το ματ μπεζ «της άμμου» στο αμάξωμα, ενώ το ρεζερβουάρ και τα πλαϊνά πάνελ φέρουν ειδικά γραφικά. Τα ελαστικά Michelin Anakee Adventure υπογραμμίζουν τον τουριστικό της προσανατολισμό.

 

Αμετάβλητα παραμένουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά που σφράγισαν την επιτυχία της V85 TT, η δημιουργία της οποίας θεμελιώθηκε σε αξίες όπως η απλότητα, η πρακτικότητα και η ευκολία χειρισμού. Αυτά ακριβώς ήταν τα τυπικά χαρακτηριστικά των enduro μοτοσυκλετών της δεκαετίας του ’80 με τις οποίες μπορούσες να κάνεις τα πάντα, από καθημερινές διαδρομές μέχρι και περιπετειώδεις εξορμήσεις.

 

Η Moto Guzzi V85 TT Travel διατίθεται στα σημεία πώλησης Moto Guzzi στην ενδεικτική τιμή λιανικής των 13.150€, με ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα αλλά και ένα ολοκληρωμένο πακέτο προνομίων:

  • 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση*
  • 4 χρόνια οδική βοήθεια

* Με κάθε αγορά καινούριας μοτοσυκλέτας Moto Guzzi προσφέρεται δωρεάν η 2ετής επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης. Η εγγύηση καλύπτει κάθε κόστος επισκευής που σχετίζεται με βλάβες ή δυσλειτουργίες, οι οποίες προκαλούνται λόγω κατασκευής ή λόγω ελαττωματικών εξαρτημάτων, καθώς και την αντικατάσταση εξαρτημάτων με ζημιές, και την εργασία που απαιτείται για την αποσυναρμολόγηση και τοποθέτησή τους.

 

 

https://www.motoguzzi.com/gr_GR/

Επόμενο άρθρο »

Yamaha Tracer 700 για τη ΔΙ.ΑΣ.

« Προηγούμενο άρθρο

Μια Bimota στο μουσείο της Kawasaki!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα