• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέες φήμες: Ο Jorge επιστρέφει στην Ducati!
Οι κόκκινοι μπορεί να στραφούν στον Ισπανό αν δεν τα βρουν με τον Dovi
Νέα 06/06/2020 - 18:57

Καινούργια σενάρια βγαίνουν στο προσκήνιο σε ό,τι αφορά το μεταγραφικό παζάρι της μεγάλης κατηγορίας και αυτά αφορούν την περίπτωση του Jorge Lorenzo!

 

Ο Ισπανός ήταν ο ίδιος που πριν από μερικές ημέρες άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην ενεργό δράση «…υπό την προϋπόθεση ότι θα μπορώ να παλέψω για τον Τίτλο».

 

Μια από τις ομάδες που ενδεχομένως να του κάνει πρόταση που δεν θα μπορούσε να αρνηθεί, είναι αυτή της Ducati!

 

Ο Jorge ξέρει τη μοτοσυκλέτα και απέδειξε ότι αν έμενε θα μπορούσε να διεκδικήσει τον Τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή με την Desmosedici.

 

Το θέμα «επιστροφή Jorge στην Ducati» άνοιξε ο μάνατζερ του… Danilo Petrucci!

 

Σε δηλώσεις του στο gpone.com, ο Alberto Vergani επιβεβαίωσε ότι ακόμα και στην περίπτωση που οι κόκκινοι δεν τα βρουν με τον Andrea Dovizioso, ο Petrucci δεν θα μείνει στην ομάδα.

 

«Υπάρχει η πιθανότητα να επιστρέψει ο Jorge στην Ducati. Αν δεν υπάρξει συμφωνία με τον Dovizioso, είναι πιθανό να αποφασίσουν να τον φέρουν και πάλι στην ομάδα».

 

«Σίγουρα ο Lorenzo δεν αποσύρθηκε πέρυσι. Γι’ αυτό το πράγμα είμαι βέβαιος. Δεν μπορεί να φύγει από το προσκήνιο με αυτόν τον τρόπο».

 

Βέβαια μίλησε και για τον οδηγό του, τον Petrucci και είχε επίσης ενδιαφέροντα πράγματα να πει:

 

«Πήρε πολύ άσχημα τα νέα ότι δεν θα μείνει στην ομάδα, αλλά στο τέλος το αποδέχτηκε και προσπάθησε να είναι αισιόδοξος για το μέλλον. Όμως στην Ducati έκανε ό,τι του ζήτησαν: να κερδίσει έναν Αγώνα και να βοηθά όχι να είναι ανταγωνιστής του Dovi».

 

«Για τα SBK δεν υπάρχει καμμία πρόταση από την Ducati. Ούτε από άλλη ομάδα στο MotoGP. Θα δούμε τι προτάσεις θα έχουμε στο μέλλον και αναλόγως θα κινηθούμε».

 

Και στη συνέχεια υπογράμμισε ότι «…η Ducati ποτέ δεν πίστεψε 100% στον Danilo κι αν δεν έφευγε ο Jorge Lorenzo, τότε η ιστορία με τον Danilo θα ήταν διαφορετική».

Επόμενο άρθρο »

Έφυγε ο Μιμάκος Γιαννακόπουλος

« Προηγούμενο άρθρο

Marini: Δεν πρέπει να παίρνει τα εύσημα μόνο ο Marc για τα σωσίματα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα