• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Μανέτες MG Biketec, δώστε χρώμα στην ασφάλεια σας
Georgopoulos Power Store
Νέα Αγοράς 09/06/2020 - 23:56

          

 

Μανέτες MG Biketec

Αναδιπλούμενες (σπαστές) μανέτες με δυνατότητα ρύθμισης μήκους κατά 30 mm και σε 7 θέσεις για την απόσταση από το γκρίπ.
 
Με εξελιγμένη εργονομική σχεδίαση για χρήση με 2 - 4 δάκτυλα, άριστη επαφή, τέλεια αίσθηση και μέγιστο έλεγχο.

 

MG Biketec

Η MG Biketec κατασκευάζει κορυφαία εξαρτήματα για μοτοσυκλέτες παραγωγής άλλα και για αγωνιστική χρήση από αναβάτες (after market) άλλα και για κατασκευαστές.

Η εμπειρία στον χώρο για περισσότερα από 15 χρόνια και η παραγωγή με σύγχρονες εργαλειομηχανές CNC εγγυάται την ποιότητα και εργονομία των προϊόντων.

Όλα τα προϊόντα της MG Biketec σχεδιάζονται και κατασκευάζονται από το 2008 στην Αυστρία.

Τα προϊόντα της MG Biketec ξεπερνάνε τις στάνταρ προδιαγραφές του εργοστασιακού εξοπλισμού και είναι σύμφωνα με τις αυστηρότερες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και απαιτήσεις ποιότητας .

Το σλόγκαν, ο δεύτερος είναι ο πρώτος χαμένος, είναι ο λόγος που οι άνθρωποι της εταιρίας προσπαθούν πάντα για την 1η θέση στους αγώνες και την προτίμηση της αγοράς.

Τα νέα προϊόντα και ιδέες δοκιμάζονται πρώτα στους αγώνες σε συνεργασία με Αυστριακές αγωνιστικές ομάδες όπως η YART – Yamaha Austria Racing Team, που έχει κερδίσει αρκετούς αγώνες του EWC.

Κάθε εξάρτημα της MG Biketec που έχει να κάνει με την ασφάλεια πρέπει να περάσει ένα σετ απο εκτεταμένες δοκιμές πριν ξεκινήσει η παραγωγή και η διάθεση του στη αγορά.

 
Λεωφόρος Βουλιαγμένης 41-43 -Νέος Κόσμος 11636 Αθήνα, Ελλάδα
Τηλέφωνο: +30 210 9242427 -Email: info@akisgeorgopoulos.gr

 

Επόμενο άρθρο »

EXTREME TRACKDAYS στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών

« Προηγούμενο άρθρο

SΗΟΕΙ Glamster

Χορηγοί