• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κυκλοφόρησε το 108o MOTOGP WORLD & 1o AUTO4U
Περιοδικό με διπλό εξώφυλλο!
Νέα 13/06/2020 - 21:41

Μπήκε δυναμικά το MOTOGP WORLD στον 14ο χρόνο κυκλοφορίας του με το 1ο τεύχος του AUTO4U να είναι μαζί του στα περίπτερα και τα σημεία πώλησης, σε μια πρωτότυπη διπλή συσκευασία – δύο σε ένα – με διπλό εξώφυλλο και 40 σελίδες ύλης Αυτοκινήτου να συνοδεύουν τις 72 ύλης της Μοτοσυκλέτας.

Στο εξώφυλλο η νέα Yamaha R1M του 2020, που μετά την αποκλειστική οδήγησή της στην πίστα της Χερέθ τον περασμένο Σεπτέμβριο, τώρα – μόλις τελείωσε η καραντίνα – οδηγήσαμε πρώτοι από όλους στην πίστα των Σερρών, σε μια καλά προετοιμασμένη αποστολή. 

Ένα σημαντικό άρθρο είναι αυτό του Ματ Όξλεϊ που μας αναλύει το γιατί οι “Εν Σειρά” κινητήρες δίνουν καλύτερο κράτημα από τους V4, ένα άρθρο συνέχεια του προηγούμενου που εξηγούσε το γιατί οι V4 κάνουν τη μοτοσυκλέτα ταχύτερη στην ευθεία. 

Ένα μικρό αφιέρωμα στους τρεις Έλληνες “πιτσιρικάδες” που μας εκπροσωπούν σε διεθνείς Αγώνες, οι δοκιμές των Honda Africa Twin CRF1100, BMW C400GT, Yamaha MT-10, αλλά και μόδα για τη μοτοσυκλέτα, είναι στην πλούσια θεματολογία του 108ου τεύχους.

Από την άλλη μεριά – κυριολεκτικά – το AUTO4U έχει στο εξώφυλλό του το νέο Ford Puma στην υβριδική του έκδοση, την εξωτική Koenigsegg Gemera και το Audi Q3 Sportback με το οποίο ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός μας ξενάγησε στα Μετέωρα, τη Θεόπετρα και τη λίμνη Κάρλα. Ένα ταξιδιωτικό που μας πηγαίνει και μας αποκαλύπτει κι άλλες πλευρές γνωστών ή λιγότερο γνωστών τόπων.

Η δοκιμή του νέου VW Golf, του Honda Civic 1.5 VTEC Turbo, ένα άρθρο για την Alfa Romeo στην F1 και μόδα για το αγωνιστικό αυτοκίνητο, είναι τα θέματα της “τετράτροχης” πλευράς, που σίγουρα ενδιαφέρει και τους περισσότερους μοτοσυκλετιστές.

 

Καλή ανάγνωση!

 

 

Επόμενο άρθρο »

Redding: «Όνειρο» το να πάω στην εργοστασιακή Ducati!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Μου έλειψε η Μ1!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα