• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoGP: Με οπαδούς σε κάποιες πίστες;
Δεν αποκλείεται!
Νέα 15/06/2020 - 14:26

Μετά από αρκετούς σκοπέλους και με την κατάσταση του Covid-19 να γεμίζει αβεβαιότητα τους οπαδούς του MotoGP ανά τον κόσμο, το νέο Ημερολόγιο Αγώνων για τη σεζόν 2020 μας αποκαλύφθηκε πριν λίγες ημέρες.

 

Ήταν κάτι που το περιμέναμε όλοι και μια κίνηση που γέμισε με ενθουσιασμό και τους αναβάτες που ανυπομονούν να βρεθούν στις σέλες της μοτοσυκλέτας του.

 

Ωστόσο αυτό που ξέραμε μέχρι τώρα, είναι ότι όλοι οι Αγώνες θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών, με εξαίρεση αν η κατάσταση με τον κοροναϊό άλλαζε.

 

Οι πρώτοι δυο Αγώνες πάντως, στην πίστα της Jerez, θα γίνουν σίγουρα χωρίς οπαδούς. Δεν ισχύει, όμως, το ίδιο για όλους τους επόμενους Γύρους της χρονιάς!

 

Για τη θρυλική πίστα του Brno, πωλούνται ήδη εισιτήρια!

 

Η πίστα στην Τσεχία, όπως και άλλες, δεν έχουν χάσει την ελπίδα ότι κάποιοι οπαδοί θα μπορούσαν να δώσουν το παρών στο Grand Prix.

 

Μετά το Brno έχουμε τους Αγώνες στην Αυστρία, όπου δεν πωλούνται εισιτήρια ωστόσο οι άνθρωποι του Red Bull Ring περιμένουν την απόφαση της κυβέρνησης για το αν θα επιτραπεί κοινό ή όχι.

 

Επιπλέον, οι άνθρωποι του Misano ευελπιστούν ότι περαιτέρω χαλάρωση στα μέτρα κατά του Covid-19, ενδεχομένως να δώσουν την ευκαιρία σε κάποιους οπαδούς να βρεθούν στην πίστα.

 

Ακόμα και ο CEO της Dorna, ο Carmelo Ezpeleta, έλεγε: «Στο Misano δεν θα έχουμε θεατές, αλλά μέχρι τον Σεπτέμβριο θα δούμε τι θα γίνει».

 

Μετά ακολουθεί ο Αγώνας στη Βαρκελώνη, όπου μοιάζει βέβαιο πως δεν θα έχουμε θεατές, ενώ επόμενος είναι αυτός στο Le Mans.

 

Στην Γαλλία από την πρώτη στιγμή πάλευαν για να έχουν οπαδούς και αυτή η «μάχη» δεν φαίνεται να έχει χαθεί.

 

Τέλος, στους διπλούς Αγώνες της Aragon τα εισιτήρια θα είναι σύντομα διαθέσιμα, όπως λένε άνθρωποι της πίστας, ενώ κόσμο περιμένουν και στη Valencia, με την προϋπόθεση ότι τα μέτρα θα χαλαρώσουν κι άλλο.

Επόμενο άρθρο »

Αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης 24 ετών ο Sito Pons!

« Προηγούμενο άρθρο

Vinales: Θα είναι ιδιαίτερη χρονιά!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα