• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Benelli Open Day
Μια εκδήλωση της Motoway Καμπράνης ΑΕ εισαγωγέας της Benelli στη Ελλάδα
Νέα Αγοράς 09/07/2020 - 12:24

Τα νέα 2020 μοντέλα παρουσίασε η Motoway Καμπράνης ΑΕ σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρίας στη Θεσσαλονίκη.

Η εκδήλωση ειχε σαν θέμα τα εγκαίνια της λειτουργίας του Παραρτήματος Μακεδονίας του Benelli Moto Hellas Club.


Σε μια υπέροχη εκδήλωση, η Motoway Καμπράνης ΑΕ, αποκλειστική εισαγωγέας των μοτοσικλετών Benelli στη Ελλάδα, υποδέχτηκε τα μέλη του Benelli Moto Hellas Club.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Motoway, Γιαννιτσών 59 στη Θεσσαλονίκη, στα πλαίσια των εγκαινίων του παραρτήματος Μακεδονίας του Club.

Στη Benelli Open Day παρευρέθηκε και πλήθος ακόμη κόσμου που είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τα μοντέλα της εταιρίας όπως και να ενημερωθεί για τις δράσεις του Benelli Moto Hellas Club.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας, στην εκδήλωση των εγκαινίων ο Διευθυντής Πωλήσεων της Motoway κύριος Κ. Καμπράνης παρέλαβε τιμητική πλακέτα από τον πρόεδρο του Club, κο. Γ. Περδικογιάννη, για τη στήριξη της Motoway στην εκδήλωση αλλά και τις υπόλοιπες δράσεις του BMHC.

Τέλος, στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και διάφορες ακόμη λέσχες μοτοσικλετιστών, όπως οι "V-Strom Riders Hellas", "Corfu Motorcycle Club", "Goldwing Riders GR", "Riders Club Hellas" κ.α.

H Motoway Καμπράνης ΑΕ. πάντα δίπλα στις δράσεις των φίλων της Μοτοσικλέτας!

 

Επόμενο άρθρο »

Ρεκόρ πωλήσεων για τη BMW Motorrad

« Προηγούμενο άρθρο

Το eshop της Harley-Davidson Athena είναι online

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα