• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η HRC επεκτείνει τη συνεργασία με τον Alex Marquez
H LCR θα είναι η ομάδα του για το 2021-2022
Νέα 13/07/2020 - 17:51

Η Honda Racing Corporation υπερήφανα ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασία με τον Alex Marquez, μέχρι το τέλος του 2022.

Στη διάρκεια του 2020, ο πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto3 και Moto2 θα αγωνιστεί με την Honda RC213V στην ομάδα Repsol Honda Team.

Μετά την κατάκτηση του Τίτλου στη μεσαία κατηγορία ο Marquez έχει έναν ολόκληρο χρόνο στο να αποκτήσει εμπειρία και να σημειώσει πρόοδο μέσα στο μεγάλης διάρκειας πρότζεκτ της HRC, το οποίο περιλαμβάνει τη μετακίνηση του 24χρονου οδηγού στην ομάδα LCR Honda Team στο τέλος του 2020.

Η HRC θέλει να ευχαριστήσει τον Cal Crutchlow για την εργατικότητά του και την ατέλειωτη δουλειά από τότε που ενώθηκε με την HRC το 2015. Με 3 νίκες και 12 βάθρα ο Βρετανός οδηγός ήταν μια πολύτιμη αξία μέσα και έξω από την πίστα, μια σταθερή πηγή εξαιρετικής πληροφόρησης για τους μηχανικούς και ένα από τα “κλειδιά” της εξέλιξης της Honda RC213V τα τελευταία χρόνια. Η HRC του εύχεται κάθε καλό για το μέλλον του. 

Alex Marquez 73

Είμαι πολύ περήφανος να ανακοινώνω την ανανέωση του συμβολαίου μου με την Honda Racing Corporation. Η HRC μου έδωσε την ευκαιρία να έρθω στο MotoGP και είμαι χαρούμενος που θα βρίσκομαι στην ομάδα LCR Honda Team στο τέλος του 2020. Θα δουλέψω σκληρά για να αποδείξω την εμπιστοσύνη τους με αποτελέσματα. Είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στο να τα δώσω όλα φέτος.” 

 

Yoshishige Nomura

Πρόεδρος HRC 

"Η HRC είναι ευχαριστημένη στο να συνεχίσει με τον Alex Marquez στη διαδικασία εκμάθησής του στο MotoGP για τα επόμενα δύο χρόνια. Μετά από βαθειά σκέψη και ανάλυση της τωρινής κατάστασης, πιστεύουμε ότι ο Alex έχει μια μεγάλη ευκαιρία να “μεγαλώσει” στην κύρια κατηγορία με πλήρη εργοστασιακή υποστήριξη μέσα στην ομάδα LCR Honda Team. Πιατεύουμε ότι ακολουθπωντας το δ΄ρομο του μέσα στις επόμενες τρεις σεζόν θα καταφέρει τα αποτελέσματα στα οποία προσβλέπει η HRC και ο Alex.”
 
Με αυτά τα λόγια έλαβε τέλος μια σκληρή διαπραγμάτευση της HRC με την οικογένεια Μάρκεθ, ώστε από τη μια να μην χαθεί ο Πολ Εσπαργκαρό και από την άλλη να μην δυσαρεστηθεί πολύ ο Μαρκ με το γεγονός ότι δεν έδωσαν την ευκαιρία στον αδελφό του Άλεξ να αποδείξει την αξία του μέσα στην πίστα, αφού οι αποφάσεις πάρθηκαν πριν καν τον 1ο Αγώνα της χρονιάς. Ο Άλεξ είχε συμβόλαιο μόνο για το 2020 και αν τα αποτελέσματά του δεν ήταν ικανοποιητικά, θα έχανε τη θέση του στην Ρεπσόλ Χόντα, αλλά και κατά πάσα πιθανότητα στο MotoGP, αφού καμία άλλη ομάδα δεν θα έτρεχε να τον προσλάβει, μάλιστα με τις περισσότερες θέσεις ήδη κλεισμένες για το 2021. Έτσι το να βρίσκει ομάδα και μάλιστα με εργοστασιακή υποστήριξη χωρίς καν να κάνει έναν Αγώνα και να έχει εξασφαλισμένο το μέλλον του μέχρι και το 2022, είναι και γι αυτόν μια καλή περίπτωση.

Επόμενο άρθρο »

PETRONAS Yamaha SRT & Franco Morbidelli μαζί για 2 χρόνια

« Προηγούμενο άρθρο

Η HRC υπογράφει με τον Pol Espargaro

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα