• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δεν περίμενε την pole ο Fabio!
Ούτε να σκέφτεται δεν θέλει τα σενάρια Τίτλου
Νέα 25/07/2020 - 22:37

Ο Fabio Quartararo είναι στην καλύτερη θέση, την pole position, για να προσπαθήσει αύριο να κάνει δυο τις νίκες του στην πίστα της Jerez.

 

Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι δεν περίμενε να πάρει την pole και πράγματι, αν δεν έκανε το λάθος στον τελευταίο του γύρο ο Vinales (βγήκε εκτός ορίων πίστας) θα ήταν δεύτερος.

 

«Δεν την περίμενα. Πίστευα ότι θα ήμουν στην πρώτη σειρά, αλλά όταν είδα ότι πήρα την pole ήμουν πολύ χαρούμενος, γιατί δεν ένοιωθα και τόσο καλά στις κατατακτήριες».

 

«Από τις ΕΔ4 δεν ένοιωθα καλά με τα ελαστικά και δοκίμασα πολλά από αυτά. Μετά, στις κατατακτήριες, το μπροστινό πίεζε και το πίσω δεν είχε πρόσφυση».

 

Τώρα για τον αυριανό Αγώνα θα «...πρέπει να φερθούμε έξυπνα από την αρχή. Έχουμε πολύ καλό ρυθμό, αλλά θέλει προσοχή».

 

«Ξέρουμε ότι η πρόσφυση μετά τον Αγώνα της Moto2 είναι περίεργη και γι’ αυτό θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

 

Το μεγαλό φαβορί του Πρωταθλήματος, ο Marc Marquez, θα μείνει για 2ο Αγώνα χωρίς βαθμούς και μια πιθανή νίκη του Fabio αύριο, θα του έδινε έναν «αέρα» 50 βαθμών στο βαθμολογικό πίνακα.

 

Ωστόσο ο νεαρός Γάλλος δεν θέλει καν να ακούει κουβέντες που περιλαμβάνουν τη λέξη «Τίτλος» από τόσο νωρίς.

 

«Δεν είναι εύκολο να σκέφτεσαι κάτι τέτοιο. Αύριο είναι μόλις ο 2ος Αγώνας. Σίγουρα είναι ένα πλεονέκτημα όταν κάποιος δεν πάρει καθόλου βαθμούς».

 

«Όμως πολλά θα εξαρτηθούν από το πως θα επιστρέψει και σε τι κατάσταση θα είναι. Όμως δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τον Τίτλο τώρα. Μια μέρα θα το σκεφτούμε κι αυτό, αλλά αυτή η μέρα δεν έφτασε ακόμα».

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Δεν τέλειωσε ο Τίτλος για τον Marc!

« Προηγούμενο άρθρο

Εγκατέλειψε ο Σπύρος-Μάριος Φουρθιώτης στην Navarra

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα