• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έντονη κριτική του Rossi στους Αγωνοδίκες!
«Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου πια»
Νέα 24/08/2020 - 15:29

Οι Αγωνοδίκες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος συνεχίζουν να συγκεντρώνουν τα «πυρά» των οδηγών της μεγάλης κατηγορίας και όχι μόνο.

 

Τις τελευταίες ώρες υπάρχει μεγάλη αναστάτωση στο γκαράζ της Suzuki, λόγω του ότι ο Pol Espargaro δεν τιμωρήθηκε με ποινή μιας θέσης στο χτεσινό Αγώνα.

 

Ο Ισπανός ξεκάθαρα είχε πατήσει στο πράσινο κομμάτι της πίστας και όπως είχε γίνει στην Moto3 και στην Moto2, θα έπρεπε να δεχτεί ποινή μια θέσης.

 

Σε αυτή την περίπτωση το βάθρο θα πήγαινε στα χέρια του Joan Mir.

 

Από την άλλη, παράπονα υπάρχουν και από τον Remy Gardner – βασικά τον πατέρα του τον Wayne – για το ότι στον Αγώνα της Moto2 τιμωρήθηκε μόνο ο Jorge Martin!

 

Στον τελευταίο γύρο εκείνου του Αγώνα, κυκλοφορεί φωτογραφία που δείχνει ότι εκτός ορίων πίστας ήταν και ο Bezzecchi που τελικά πήρε τη νίκη!

 

Επομένως, αν όντως πάτησαν και οι δυο τροχοί του Ιταλού στο πράσινο κομμάτι, η νίκη θα έπρεπε να πάει στα χέρια του Remy Gardner που τερμάτισε 3ος!

 

Λίγες ώρες αργότερα, στον 4ο Αγώνα του Red Bull Rookies Cup, είχαμε νέο μπάχαλο με τον 3ο οδηγό να τιμωρείται για τον ίδιο λόγο, να φεύγει από το Parc Ferme, αλλά μετά από λίγο να ακυρώνεται η τιμωρία του και να επιστρέφει!

 

Το μένος όλων κατά των Αγωνοδικών είχε ξεκινήσει από τον τρόπο που χειρίστηκαν το θέμα του Zarco και την τιμωρία στο πρόσωπο του Γάλλου.

 

«Για μένα η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου!» έλεγε χτες ο Valentino Rossi, ένας από τους πολλούς που εδώ και μέρες είχαν μιλήσει ανοιχτά κατά των αποφάσεων των Αγωνοδικών.

 

«Προσωπικά πιστεύω ότι δεν θα έπρεπε να υπάρχει ελαστικότητα στο να πατάς 3-4 φορές στο πράσινο και μετά να τιμωρείσαι. Για μένα κάθε φορά που πατάς πρέπει να χάνεις και μια θέση».

 

«Ξέρω ότι οι Αγωνοδίκες είναι υπό πίεση αυτό το διάστημα, μετά την απόφασή τους για τον Zarco, όμως πρέπει να έχουν ίδια μέτρα και ίδια σταθμά στις αποφάσεις τους. Ξέρω ότι δεν είναι εύκολη η δουλειά τους, αλλά πρέπει να ανεβάσουν τον πήχη».

 

«Οι κανονισμοί πρέπει να είναι ξεκάθαροι και πρέπει να είναι ίδιοι για όλους. Πάντα… σήμερα ο Pol δεν τιμωρήθηκε γιατί τον έβγαλε εκτός ο Miller».

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Βαριά ποινή για το πράσινο κομμάτι!

« Προηγούμενο άρθρο

Γιατί είχε τα «στάνταρ» φρένα ο Vinales;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα