• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τελευταία ευκαιρία για τους κατόχους SUZUKΙ να βρεθούν στην πίστα με τον KEVIN SCHWANTZ
In a few days the MOTOGP world champion at Greece
Νέα 03/05/2010 - 17:39

CLIK HERE TO READ THE ARTICLE IN ENGLISH

 

Ο KEVIN SCHWANTZ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ II

 

 

Κάντε κλικ εδώ να δείτε το σχετικό video από την πρώτη επίσκεψη του Kevin S. στην Ελλάδα.

 

Στις 6 & 7 Μαίου ο KEVIN SCHWANTZ στην πίστα των Σερρών Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τον μόνο Παγκόσμιο Πρωταθλητή που έχει οδηγήσει σε ελληνική πίστα. O ΜotoGP Legend, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 1993 Kevin Schwantz, θα οδηγήσει για 2η φορά στην Ελλάδα, μαζί με τους τυχερούς που θα παρακολουθήσουν τα μαθήματα της καλύτερης σχολής οδήγησης παγκοσμίως του «KEVIN SCHWANTZ SCHOOL».

 

Μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη πρώτη παρουσία του Σχολείου στην πίστα των Σερρών, τον Ιούνιο του 2008, στις 6 & 7 Μαΐου 2010 οι μαθητές – οδηγοί μοτοσυκλετών Suzuki θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα μυστικά της οδήγησης ενός Παγκόσμιου Πρωταθλητή, με την πολύτιμη βοήθεια 6 Αμερικανών δασκάλων.

 

Στις 4 Μαΐου το απόγευμα όλοι οι φίλοι της μοτοσυκλέτας θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν τον Kevin Schwantz σε ένα μεγάλο party που θα γίνει στην πίστα καρτ του Αγίου Κοσμά, στον Άλιμο.

 

Η 2 ΔΕΛΤΑ με το περιοδικό MOTOGP WORLD είναι οι διοργανωτές του Σχολείου και των παράλληλων εκδηλώσεων, με κύριο υποστηρικτή την RIZLA.

 

Στους χορηγούς του όλου εγχειρήματος περιλαμβάνονται οι: ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. (εισαγωγέας SUZUKI), Michelin, Conference Hellas, Hotel Elpida Resort Serres, Kanapitsa Mare Hotel & Spa Skiathos, D-MOTO Λάρισα, ΜotoGrandPrix Club, Πίστα Kart Αγ. Κοσμά, Δήμος Σερρών.

 

Κάντε κλικ εδώ για την αίτηση συμμετοχής

Επόμενο άρθρο »

Jerez test: O Pedrosa ταχύτερος!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Lorenzo κάνει diving

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα