• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Θετικός στον Covid-19 ο Jorge Martin!
Χάνει το Misano 1 ο Ισπανός
Νέα 10/09/2020 - 15:26

Edit: Πριν από λίγο επιβεβαιώθηκε ότι ο Ισπανός θα χάσει οριστικά τον πρώτο Αγώνα στο Misano, ενώ εντοπίστηκε και ένα δεύτερο κρούσμα του ιού σε έναν μηχανικό διαφορετικής ομάδας.

Και οι δυο ήταν ασυμπτωματικοί και πλέον έχουν μπει σε καραντίνα στα σπίτια τους.

 

 

Ο οδηγός της Red Bull KTM Ajo στην κατηγορία της Moto2, Jorge Martin, βρέθηκε θετικός στον Covid-19, σε έλεγχο ρουτίνας που έγινε από την οργάνωση.

 

Ο Ισπανός, που είναι τρίτος στη βαθμολογία του Πρωταθλήματος, έκανε το τεστ ακολουθώντας τα αυστηρά πρωτόκολλα ασφαλείας της Dorna και της FIM για το Πρωτάθλημα.

 

Με το πρώτο τεστ του Martin να βγαίνει θετικό, ο Ισπανός μπήκε σε καραντίνα αμέσως ενώ έδωσε και ένα δεύτερο δείγμα που εξετάζεται αυτή την ώρα.

 

Αν και το δεύτερο δείγμα βρεθεί θετικό, τότε ο Jorge Martin θα μπει σε υποχρεωτική καραντίνα στο σπίτι του στην Ισπανία για δέκα ημέρες.

 

Αυτό σημαίνει ότι χάνει τον πρώτο Αγώνα στο Misano, αλλά θα προλάβει να είναι στην Ιταλική πίστα στις 23 Σεπτεμβρίου για τον επαναληπτικό Αγώνα.

 

Αν όμως το δεύτερο δείγμα βγει αρνητικό, τότε θα του επιτραπεί να κάνει το ταξίδι για την Ιταλία.

 

Φυσικά η όλη κατάσταση περιπλέκει αρκετά τις βλέψεις του Jorge Martin για Τίτλο στη μεσαία κατηγορία.

 

Ο Ισπανός ισοβαθμεί με τον Enea Bastianini στο βαθμολογικό πίνακα, με τους δυο αυτούς αναβάτες να είναι μόλις 8β πίσω από τον πρωτοπόρο Luca Marini.

 

Ο Jorge Martin είναι το τρίτο κρούσμα Covid-19 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μετά από έναν κάμεραμαν κι έναν οδηγό του Red Bull Rookies Cup.

 

Πάντως υπάρχουν φήμες στο paddock ότι υπάρχει ένα ακόμα κρούσμα στις μικρές κατηγορίες.

Επόμενο άρθρο »

Moto3 Misano 1: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Mir: Ανυπομονώ να δω τι μπορώ να κάνω!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα