• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η BMW Motorrad και η REVER έφτασαν το ένα εκατομμύριο χρήστες
Νέα Αγοράς 10/09/2020 - 20:42

Η BMW Motorrad και η REVER έφτασαν το ένα εκατομμύριο χρήστες. Το ταξίδι με μοτοσικλέτα γίνεται μία ‘δικτυωμένη’ εμπειρία.

Το καλοκαίρι του 2016, η BMW Motorrad συνήψε στρατηγική συνεργασία με την τεχνολογική start-up REVER για τη δημιουργία μιας παγκόσμιας κοινότητας αναβατών μέσω μιας νέας υπηρεσίας: Η εφαρμογή REVER προσφέρει τη δυνατότητα σχεδιασμού συναρπαστικών διαδρομών, συμμετοχής σε ‘ομαδικές’ αποδράσεις με μοτοσικλέτα παρέα με άλλους αναβάτες και ‘διαμοιρασμού’ εμπειριών.

Σήμερα, τέσσερα χρόνια αργότερα, η REVER αντιπροσωπεύει τη μεγαλύτερη διαδικτυακή κοινότητα αναβατών σε όλο τον κόσμο και έχει ξεπεράσει το ορόσημο του 1 εκατομμυρίου χρηστών με την εφαρμογή σχεδιασμού διαδρομής, παρακολούθησης πορείας ταξιδιού και ‘διαμοιρασμού’ εμπειρίας μέσω κινητού για τους φίλους της μοτοσικλέτας σε όλο τον κόσμο.

Έχουν καταγραφεί πάνω από 1,2 εκατομμύρια ταξίδια και συνολική απόσταση σχεδόν 200 εκατομμυρίων χιλιομέτρων, από 50.000 μοτοσικλέτες BMW που διένυσαν το 18% των διαδρομών.

Με τον ραγδαία αυξανόμενο αριθμό χρηστών, η εφαρμογή REVER βελτιστοποιείται συνεχώς, νέες λειτουργίες προστίθενται και εμπλουτίζεται με νέο περιεχόμενο. Με λίγα λόγια: Η οδήγηση μιας μοτοσικλέτας γίνεται όλο και περισσότερο μία δικτυωμένη εμπειρία.

Πέραν της Εφαρμογής  Συνδεσιμότητας (Connectivity App) της BMW Motorrad, η REVER App προσφέρει επίσης στους κατόχους παλαιότερων μοντέλων και σε ομάδες αναβατών με διαφορετικές μοτοσικλέτες μία ψηφιακά αναβαθμισμένη εμπειρία οδήγησης.

Με την REVER App, οι αναβάτες μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους και να μετατρέπουν τη βόλτα σε ομαδική εμπειρία. Οι χρήστες μπορούν να δημιουργούν ή να πλαισιώνουν κοινότητες για να συμμετέχουν σε ταξίδια ή να εντοπίζουν τους φίλους τους στο χάρτη. Επιπλέον, η REVER διαθέτει καινοτομίες όπως ‘animated 3D απεικόνιση και εξερεύνηση’ για 3D επισκόπηση των διαδρομών που διανύουν.

Οι συνδρομητές της REVER απολαμβάνουν πρόσθετα προνόμια όπως αποκλειστική πρόσβαση στους χάρτες Butler Maps, προτάσεις διαδρομών, εξατομικευμένες ειδοποιήσεις ασφάλειας και άλλα. Πρόσφατα, η REVER προσέγγισε και οδηγούς αυτοκινήτων που τους αρέσουν οι διαδρομές με πολλές στροφές.

Η REVER εδρεύει στο Eagle, Colorado και ιδρύθηκε το 2015. Για περισσότερες λεπτομέρειες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.rever.co.

Επόμενο άρθρο »

Ténéré 700 Rally Edition

« Προηγούμενο άρθρο

Hagon Nitro Piggyback

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα