• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στη 10άδα ο Espargaro με ελαστικό 16 γύρων!
Νέα 11/09/2020 - 23:47

Ούτε ο ίδιος ο Aleix Espargaro δεν περίμενε ότι θα ήταν τόσο δυνατός σήμερα, πρώτη ημέρα του 7ου Γύρου του Πρωταθλήματος στο Misano.

 

Ο οδηγός της Aprilia όχι μόνο κατάφερε να πάρει θέση στη δεκάδα, αλλά το έκανε χρησιμοποιώντας ένα ελαστικό που είχε 16 γύρους πάνω του!

 

Είναι κάτι που τον γεμίζει αισιοδοξία για τη συνέχεια και παρά το ότι είναι ακόμα Παρασκευή, ο ίδιος λέει ότι ανυπομονεί να μπει στην πίστα για τον Αγώνα.

 

«Ήταν η καλύτερη Παρασκευή της φετινής χρονιάς για μένα», είπε χαρακτηριστικά μετά το τέλος και των ΕΔ2.

 

«Δεν το περίμενα ότι θα ήμουν τόσο γρήγορος. Στο τέλος των ΕΔ2 έβαλα το μαλακό ελαστικό που είχα το πρωί και ένοιωθα όλο και πιο γρήγορος σε κάθε γύρο».

 

«Έτσι έκανα το καλύτερό μου πέρασμα με το ελαστικό να έχει πάνω του 16 γύρους! Ήταν εντυπωσιακό! Παρά το ότι αυτή δεν είναι στις αγαπημένες μου πίστες, ήμουν δυνατός».

 

«Δεν βλέπω την ώρα να μπούμε στην πίστα αύριο με τα καινούργια ελαστικά. Θέλω να δω αν θα κάνω χρόνο κάτω από το 1:32. Νομίζω ότι εδώ μπορούμε να κάνουμε καλό Αγώνα».

 

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι ο Bradley Smith έχει διαφορετική μοτοσυκλέτα από τον ίδιο, καθώς συνεχίζει και δοκιμάζει διάφορα πράγματα για το εργοστάσιο.

 

«Έχει διαφορετική μοτοσυκλέτα αν και μέχρι στιγμής δεν βρήκα χρόνο να τον ρωτήσω πως νοιώθει. Όμως από το χρόνο και την εικόνα του σήμερα, δείχνει δυνατός».

 

«Στους άλλους Αγώνες είχαμε και κακοτυχίες… μ’ αρέσει αυτή η νέα μοτοσυκλέτα, αλλά πρέπει να μείνουμε ήρεμοι και να εκμεταλλευτούμε το μέγιστο της RS-GP».

Επόμενο άρθρο »

Αύριο αποφασίζει αν θα συνεχίσει ο Crutchlow!

« Προηγούμενο άρθρο

Περιμένει «σπουδαία νέα» ο Fabio Quartararo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα