• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Οι Yamaha «στον κόσμο τους»
Και πίσω αρκετοί οδηγοί με παρόμοιο ρυθμό!
Νέα 12/09/2020 - 23:58

Έφτασε στην πίστα του Misano με υψηλές προσδοκίες, ωστόσο – όπως συχνά συμβαίνει στη ζωή μας – η πραγματικότητα ήταν διαφορετική.

 

Ο λόγος για τον Andrea Dovizioso που ήλπιζε ότι στον εντός έδρας Αγώνα του θα μπορούσε να καλύψει τη διαφορά των 3β από τον Fabio Quartararo στη βαθμολογία.

 

Ωστόσο και ο ίδιος παραδέχεται πια ότι όχι μόνο ο Γάλλος, αλλά όλες οι Yamaha είναι «στο δικό τους κόσμο» και έχουν το κάτι παραπάνω από τους υπόλοιπους.

 

«Νομίζω ότι θα κάνουν έναν δικό τους Αγώνα μπροστά, αλλά πίσω τους έχουμε τις Ducati τις Suzuki και ίσως κανά δυο KTM με παρόμοιο ρυθμό».

 

«Εδώ στο Misano τα πάντα μπορούν να συμβούν και αύριο ο στόχος μας είναι να τερματίσουμε στην πρώτη πεντάδα, αν και κάτι τέτοιο θα είναι πολύ δύσκολο».

 

«Για την ώρα δεν μπορώ να βρω το ρυθμό μου, θα προσπαθήσω όμως να ξεκινήσω καλά και να οδηγήσω ομαλά και με σταθερότητα».

 

Η Ducati χάνει πολύ έδαφος στο πρώτο κομμάτι της πίστας και αυτό, σύμφωνα με τον Dovizioso, οφείλεται σε δυο παράγοντες.

 

«Το πρώτο είναι ότι εκεί πρέπει να έχεις ταχύτητα μέσα στις στροφές και το δεύτερο είναι τα σαμαράκια που υπάρχουν εκεί».

 

«Εκεί οι Yamaha και οι Suzuki έχουν μεγαλύτερη ταχύτητα και αυτό τους βοηθάει επίσης και με τα σαμαράκια τα οποία περνούν με περισσότερα χιλιόμετρα».

 

Τέλος είπε κι αυτός τη γνώμη του για το νέο σύστημα ενδοεπικοινωνίας που δοκιμάζεται στο MotoGP.

 

«Από τη στιγμή που δεν θα ενοχλεί τον αναβάτη είναι καλή ιδέα. Δεν είμαστε στην ίδια κατάσταση με την Formula 1».

 

«Στις ευθείες αυτοί είναι περισσότερο ήρεμοι. Επιπλέον δεν είναι όλοι ίδιοι. Εμείς έχουμε οδηγούς που μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα μαζί και άλλους που θα χρειαστούν χρόνο να το συνηθίσουν».

Επόμενο άρθρο »

MotoGP Misano 1: Ζέσταμα

« Προηγούμενο άρθρο

Bagnaia: Ήξερα ότι θα επέστρεφα γρήγορος!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα