• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Οι αναβάτες MotoGP της Aprilia στο Misano με τη νέα RS 660
Νέα Αγοράς 24/09/2020 - 21:48

Οι αναβάτες της Aprilia στο MotoGP, Aleix Espargarό, Bradley Smith and Lorenzo Savadori οδήγησαν στην πίστα του Misano τη νέα RS 660 λίγες εβδομάδες πριν ξεκινήσει η παραγωγή.

Λίγες μέρες πριν από τον δεύτερο αγώνα MotoGP στο Misano οι αναβάτες της Aprilia Racing ήταν στην πίστα αυτή τη φορά σαν αναβάτες δοκιμών για την RS 660, τη νέα μεσαία σπορ μοτοσυκλέτα της Aprilia που θα μπει σε παραγωγή τον Οκτώβριο.

Η RS 660 είναι η πρόταση της Aprilia για μια σπορ μοτοσυκλέτα με δικύλινδρο κινητήρα 660 κ. εκ. με πλαίσιο αναρτήσεις φρένα και απόδοση κινητήρα, ικανά να προσφέρουν μια ευχάριστη και διασκεδαστική βόλτα στον αναβάτη στο δρόμο και την πίστα.

Ο Aleix Espargarό είπε: «Είναι εξαιρετικά σταθερη και ο κινητήρας είναι πραγματικά δυνατός. Μου άρεσε πολύ η λειτουργία του quick shift. " Ο Bradley Smith σχολίασε: «Μετά τις πρώτες δύο στροφές, έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη στη συμπεριφορά της. Είναι απίστευτο πώς μπορείς να πιέσεις τη μοτοσυκλέτα από την πρώτη επαφή.. " Ο Lorenzo Savadori πρόσθεσε: «Πάνω από όλα, έμεινα έκπληκτος με την άνεση. Ανακάλυψα μια απροσδόκητα άνετη σπορ μοτοσυκλέτα. "

Η RS 660 σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας εποχής για την Aprilia και είναι το πρώτο μοντέλο μιας νέας γενιάς ελαφρών, υψηλών επιδόσεων μοτοσυκλετών με κινητήρα στη μεσαία κατηγορία, που υποστηρίζεται από την τεχνολογία και τα εξελιγμένα ηλεκτρονικά του τμήματος της Aprilia Racing.

Η RS 660 είναι η απάντηση του εργοστασίου από το Noale στο αίτημα νέων αναβατών για μια εύκολη και ευχάριστη μοτοσυκλέτα που θα προσφέρει την ευχαρίστηση της σπορ οδήγησης στον αναβάτη της, κάτι που η Aprilia το κατάφερε εστιάζοντας στην εξαιρετική αναλογία βάρους / ισχύος 169 kg για 100 HP.

Το νέο πλαίσιο αλουμινίου χρησιμοποιεί τον κινητήρα ως φέρον δομικό στοιχείο και είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα της ικανότητας της Aprilia να φτιάχνει πλαισία με εξαιρετική απόδοση και γεωμετρία.

Ο κινητήρας της Aprilia RS 660 είναι ένας νέος ελαφρύς και μικρών διαστάσεων παράλληλος δικύλινδρος κινητήρας με δυο εκκεντροφόρους και 4 βαλβίδες ανά κύλινδρο, η τεχνολογία και οι διαστάσεις προέρχοται από τους δυο μπροστινούς κυλίνδρους της 1100 V4.

Επίσης είναι επηρεασμένος από τους αγωνιστικούς κινητήρες σε ότι αφορά το Active APRC, με στρατηγικές λειτουργίας που προέρχονται από τους αγώνες και συνεργάζονται με ηλεκτρονικό γκάζι και αδρανειακή πλατφόρμα 6 αξόνων.

Τα ηλεκτρονικά συμπληρώνονται από πέντε Riding Modes, σχεδιασμένα να μεγιστοποιούν την εμπειρία οδήγησης σε κάθε συνθήκη, το προηγμένο σύστημα πολλαπλών χαρτών, το Cornering ABS και την έγχρωμη ψηφιακή TFT οθόνη.

Η Aprilia RS 660 θα είναι επίσης διαθέσιμη με κινητήρα 95 HP για αρχάριους αναβάτες.

Επόμενο άρθρο »

Δισκόπλακες ARTRAX

« Προηγούμενο άρθρο

ΣΤΑ PAPASTAVROU SHOPS ΤΟ ΜΠΟΤΑΚΙ STREET DARKER GORE-TEX ΤΗΣ DAINESE

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα