• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
KENNY NOYES: Ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στην Moto2
Ο μοναδικός Αμερικάνος στη νεοσύστατη κατηγορία
Νέα 14/02/2010 - 12:13

Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΣΤΗ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 

Ο Kenny Noyes, ο 29χρονος Αμερικάνος αναβάτης (γεννημένος στη Βαρκελώνη) πραγματοποιεί μια φιλοδοξία ζωής το 2010, με τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Μετά την επιτυχημένη συμμετοχή του στο Αμερικάνικο Πρωτάθλημα Dirt Track και στο CEV Buckler (Ισπανικό Πρωτάθλημα Ταχύτητας), o Noyes θα αγωνιστεί φέτος στην Moto2 με την ομάδα της Jack&Jones by A. Banderas, με team manager τον Dani Devahive και team mate τον Joan Olivé.

 

"Είναι αλήθεια, είμαι ο ο μοναδικός Αμερικάνος στο grid. Περίμενα να είμαστε κι άλλοι, αλλά αυτό μου δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσω καλές εμφανίσεις γεμίζοντας τους συμπατριώτες μου με ικανοποίηση", δήλωσε ο Noyes.

 

"Είμαι ένας Αμερικάνος αναβάτης που έχει περάσει την περισσότερη ζωή του στην Ισπανία. Έχω αγωνιστεί σε πολλές Ισπανικές ομάδες, στο Πρωτάθλημα CEV Buckler, για 9 χρόνια. Από την άλλη, οι παραστάσεις μου είναι Αμερικάνικες. Αγωνίστηκα στο Πρωτάθλημα dirt track, κερδίζοντας τον Τίτλο στα pro-singles. Γενικά, πιστεύω ότι έχω σημαντική εμπειρία που σίγουρα θα μου χρησιμεύσει για τη συμμετοχή μου στο Παγκόμσιο Πρωτάθλημα."

 

"Είναι κάτι που περίμενα από τότε που ξεκίνησα να αγωνίζομαι επαγγελματικά. Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Το προσεγγίζω με μεγάλο ενθουσιασμό, γνωρίζοντας ότι έχω να μάθω πολλά. Πάντως είμαι καλά προετοιμασμένος. Αυτή είναι η πρώτη χρονιά της ομάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και είναι εξίσου ενθουσιασμένοι με εμένα", συμπλήρωσε ο Αμερικάνος.

 

"Μέχρι την ολοκλήρωση των πρώτων δοκιμών δεν μπορούν να γίνυον σοβαρές προβλέψεις. Για εμάς, υπάρχουν αρκετά καινούρια πράγματα. Δε γνωρίζω τους περισσότερους αντιπάλους μου και έχω αγωνιστεί μόνο σε 5 από τις πίστες του Πρωταθλήματος. Έχω πολλά να μάθω, αν και ο Ben Spies απέδειξε πέρσι ότι μπορείς να νικάς χωρίς να έχεις μεγάλη εμπειρία", ολοκλήρωσε ο Noyes.

Επόμενο άρθρο »

Σενάρια για τις μοτοσυκλέτες του 2012...

« Προηγούμενο άρθρο

SILVERSTONE: Νέα Χορηγία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα