• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
PONCHARAL: "Το πρώτο βήμα είναι να είμαστε σε επαφή με την κορυφή"
Συγκρατημένος, αλλά αισιόδοξος ο Γάλλος
Νέα 15/02/2010 - 13:10

ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ Ο ΓΑΛΛΟΣ

 

Με τις προσδοκίες από τον Ben Spies να έχουν ανέβει κατακόρυφα, ο Herve Poncharal ξεκαθάρισε ότι οι τόνοι και οι απαιτήσεις πρέπει να είναι χαμηλά σε αυτή τη φάση. Ειδικότερα, ο Γάλλος αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Kevin Schwantz, που υποστήριξε ότι ο Spies μπορεί να κερδίσει αγώνα στην πρώτη χρονιά συμμετοχής του στα MotoGP. "Είναι προφανές ότι ο Kevin έχει υψηλές προσδοκίες από τον Ben", δήλωσε ο Poncharal. "Βεβαίως, ποτέ κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει την πιθανότητα μιας νίκης. Ο Colin παραλίγο να έπαιρνε την καρώ σημαία στον περσινό αγώνα του Donington. Ελπίζω ο Kevin να έχει δίκιο, αλλά προσωπικά δεν πιστεύω ότι η νίκη είναι κάτι που έρχεται τόσο εύκολα."

 

Πριν ο Spies φτάσει να απειλεί τους τέσσερις πρωτοπόρους του περσινού Πρωταθλήματος (Rossi – Lorenzo – Pedrosa – Stoner, τους Fantastic Four, όπως τους αποκαλεί ο ξένος τύπος), θα πρέπει πρώτα να φτάσει το ρυθμό τους, σύμφωνα με τον Poncharal. "Το πρώτο βήμα είναι να έχουμε επαφή με την πρώτη τετράδα. Μετά θα σκεφτούμε αν και πως θα μπορέσουμε να τους ξεπεράσουμε. Πάντως, ακόμα και το να βρίσκεσαι σε επαφή με τους τέσσερις πρώτους, είναι από μόνο του πολύ δύσκολο!"

Spies
Spies

 

Σχετικά με την τελευταία έκδοση της Yamaha Μ1, o Γάλλος δήλωσε: "Η αλήθεια είναι ότι στην Sepang είχαμε μια καταπληκτική μοτοσυκλέτα με έναν υπέροχο κινητήρα. O Colin πέρσι είχε αρκετά παράπονα από την απόδοση του κινητήρα της Yamaha, αλλά η φετινή έκδοση είναι φανταστική και ικανοποίησε και τους δύο αναβάτες μας. Υπάρχει αρκετή ισχύς, αλλά και σημαντικά περισσότερη ροπή. Θυμίζει κινητήρα 990cc. Είναι φοβερό ότι η Yamaha κατασκεύασε ένα μοτέρ ακόμα πιο ισχυρό και ταυτόχρονα πιο αξιόπιστο από πριν. Ταυτόχρονα, ο χαρακτήρας της μοτοσυκλέτας ταιριάζει απόλυτα με το πλαίσιο. Θεωρώ ότι έχουμε στα χέρια μας ένα άριστο πακέτο!"

Επόμενο άρθρο »

SPIES: "Μεγάλης αξίας, οι συμβουλές του Edwards"

« Προηγούμενο άρθρο

TOM JOJIC: Οι προτεραιότητες για το 2010

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα