• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Montmelo MotoGP: ΕΔ3
Οι 10 πρώτοι στα 4 δέκατα, το 1-2 η Yamaha με Quartararo-Vinales!
Νέα 26/09/2020 - 13:12

Στα τελευταία 15 λεπτά οι οδηγοί της κατηγορίες έβαλαν τα μαλακά ελαστικά, στο «κυνήγι» ενός καλού χρόνου που θα τους έδινε την είσοδο στη δεκάδα των πρώτων.

 

Πολύ χαμηλές οι θερμοκρασίες και αρκετό κρύο σήμερα το πρωί, με μόλις 13ο C στον αέρα ενώ η θερμοκρασία στο σκιερό κομμάτι της πίστας ήταν μόλις στους 14ο C!

 

Στο τέλος, με ένα δυνατό πέρασμα στο δεύτερο μισό της πίστας, ο Fabio Quartararo πήρε την πρώτη θέση από τον Maverick Vinales.

 

Ο τελευταίος δεν ήταν στην πίστα για να υπερασπιστεί τη θέση του και είδε τον μελλοντικό του ομόσταυλο να του παίρνει την πρωτιά για 44χιλ!

 

Γενικά σήμερα το πρωί η πίστα είχε καλύτερη πρόσφυση, ενώ έλειπε και ο δυνατός χτεσινός αέρας. Έτσι όλοι κατάφεραν να βελτιώσουν τους χρόνους τους, με εξαίρεση τον Iker Lecuona που είχε πτώση.

 

Οι διαφορές ήταν πολύ μικρές για μια ακόμη φορά, με τους δέκα πρώτους να είναι μόλις στα 4 δέκατα μεταξύ τους, ενώ στο ίδιο δευτερόλεπτο ήταν οι 20 από τους 22 αναβάτες!

 

Πίσω από τις δυο Yamaha πήρε θέση η KTM του Miguel Oliveira, ενώ η καλύτερη Ducati ήταν αυτή του Danilo Petrucci στην 4η θέση.

 

Ο Danilo ήταν πραγματικά εντυπωσιακός και δείχνει ότι έχει κάνει σημαντικό βήμα προόδου κι έχει βρει λύσεις στα προβλήματά του. Σήμερα το πρωί είχε πολύ καλό ρυθμό.

 

Την πεντάδα έκλεισε ο Johann Zarco που κράτησε πίσω του για 47χιλ τον Pol Espargaro. Ο Franky Morbidelli νίκησε για λίγο τον Valentino Rossi, ενώ Binder και Mir πήραν το εισιτήριο για τις ΚΑΤ2.

 

Αντίθετα τα προβλήματα συνεχίστηκαν σήμερα για τον Andrea Dovizioso που ήταν μόλις 13ος σήμερα το πρωί, πίσω από τους Jack Miller και Pecco Bagnaia.

 

Απογοητευμένος ήταν και ο Alex Rins, που θα χρειαστεί να δώσει μάχες για τη μία από τις δυο πρώτες θέσεις στις ΚΑΤ1, αν θέλει να είναι στους 12 καλύτερους μαζί με τον ομόσταυλό του.

Επόμενο άρθρο »

Επίσημο: Ο Valentino Rossi στην Petronas το 2021!

« Προηγούμενο άρθρο

Montmelo Moto3: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα