• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pol: Δεν είχε ηλιοφάνεια…
Κι εμείς το πληρώσαμε αυτό!
Νέα 01/10/2020 - 11:42

Οι χαμηλές θερμοκρασίες του Αγώνα στο Montmelo την περασμένη Κυριακή φαίνεται ότι περισσότερο από κάθε άλλη μοτοσυκλέτα, επηρέασαν την ΚΤΜ.

 

Το Αυστριακό εργοστάσιο είχε τη χειρότερή του φετινή παρουσία σε Grand Prix, καθώς για πρώτη φορά δεν είχαμε καμμία KTM στις δέκα πρώτες θέσεις.

 

«Δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε, αλλά με αυτές τις θερμοκρασίες χάσαμε πολύ σε εμπιστοσύνη στο μπροστινό», έλεγε ο Pol Espargaro μετά τον Αγώνα.

 

Ο Ισπανός πάλευε με τον Petrux για την 7η θέση, όταν ένα λάθος του τον έστειλε στο έδαφος. «Δεν θα μπορούσαμε κάτι παραπάνω από την 7η θέση», παραδεχόταν μετά.

 

Και αποκαλύπτει ότι μέρος των δυσκολιών τους οφειλόταν «…στο ότι λόγω των θερμοκρασιών έπρεπε να βάλουμε το μεσαίο ελαστικό μπροστά».

 

«Δεν είχε ηλιοφάνεια και το πληρώσαμε… Έχουμε το πρόβλημα που είχε η Honda πέρυσι, ότι δηλαδή πρέπει να βάζουμε σκληρότερη γόμα μπροστά».

 

Η  συντριπτική πλειοψηφία των οδηγών την Κυριακή είχαν βάλει το μαλακό ελαστικό μπροστά. «Για εμάς ήταν αδύνατον να βάλουμε το μαλακό», είπε ο Polyccio.

 

«Δυσκολευόμαστε όταν έχει πολύ κρύο ή πολύ ζέστη».

 

Λίγο μετά την πτώση του Pol, έπεσε και ο Miguel Oliveira που έδινε μάχη για την 9η θέση. Έτσι η καλύτερη KTM ήταν του Binder, που τερμάτισε 11ος.

 

«Το ξέραμε από την πρώτη ημέρα ότι η επιλογή ελαστικών για εμάς θα ήταν πολύ δύσκολη υπόθεση», έλεγε ο Mike Leitner, ο Race Manager της KTM.

 

«Ο Pol τα πήγαινε καλά μέχρι που έπεσε, αλλά δεν μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι με τα τελικά αποτελέσματα».

 

«Είναι η πρώτη φορά φέτος που δεν έχουμε αναβάτη μας στην πρώτη δεκάδα και πρέπει να αναλύσουμε γιατί δεν είχαμε την επιθυμητή απόδοση».

Επόμενο άρθρο »

Απογοητευμένος ο Alex Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

Bagnaia: Ανέκαθεν ήθελα την Ducati!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα