• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Alex Marquez: Είμαι 2 φορές Πρωταθλητής!
Δίκαια είμαι στην Honda!
Νέα 14/10/2020 - 10:06

Με μια εξαιρετική εμφάνιση στο βρεγμένο, ο Alex Marquez κατάφερε να πάρει το πρώτο του βάθρο στο Le Mans και το 1ο βάθρο της Honda για το 2020.

 

Ήταν μια παρουσία που από μόνη της δίνει απάντηση στους επικριτές του Ισπανού, οι οποίοι έλεγαν ότι πήρε τη θέση στο HRC μόνο χάρη στον Marc.

 

Αθόρυβα και δουλεύοντας συνεχώς παρά τις δυσκολίες προσαρμογής, ο Alex κατάφερε να μετατρέψει τις κριτικές προς το πρόσωπό του σε κίνητρο, για να πετύχει αυτός το καλύτερο αποτέλεσμα της Honda για φέτος!

 

Τουλάχιστον μέχρι το επόμενο…

 

«Στο κάτω-κάτω ξέρω γιατί είμαι εδώ και γιατί με ανέβασαν κατηγορία. Είμαι 2 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής και γι’ αυτό φοράω αυτά τα χρώματα».

 

«Η κριτική που σου ασκούν γίνεται χρήσιμη κάποιες φορές. Σου δίνει κίνητρο και σε πεισμώνει να πιστέψεις ακόμα περισσότερο στον εαυτό σου».

 

«Συμφωνώ με τους επικριτές μου γιατί η απόδοσή μου δεν είναι αυτή που πρέπει και ειδικά στις κατατακτήριες δυσκολεύομαι πολύ. Δεν είμαι όσο γρήγορος θα ήθελα».

 

«Πάντως δεν με ενδιαφέρει τι λένε… ξέρω γιατί είμαι εδώ».

 

Τη νέα χρονιά, βέβαια, ο Alex Marquez δεν θα φορά τα χρώματα της Repsol Honda, αλλά θα δώσει τη θέση του στον Pol Espargaro.

Επόμενο άρθρο »

Nakagami: Η αξία της σταθερότητας!

« Προηγούμενο άρθρο

Bagnaia: Τελευταίος στην 1η στροφή!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα