• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Repsol και η Honda συνεχίζουν, για άλλα 2 χρόνια, την εμβληματική συνεργασία τους
Νέα Αγοράς 21/10/2020 - 23:57

 

Η Repsol και η Honda συνεχίζουν την εμβληματική συνεργασία τους

Η πιο αναγνωρισμένη συνεργασία στους αγώνες θα συνεχιστεί για δύο ακόμη χρόνια καθώς η Ισπανική εταιρεία ενέργειας και ο Ιάπωνας κατασκευαστής επεκτείνουν,  για άλλα 2 χρόνια, την επιτυχημένη συνεργασία τους.

Λίγοι θα μπορούσαν να φανταστούν το 1995 ότι η συνεργασία αυτή θα φθάσει στο σημείο που τα χρώματα της ομάδας να εξελιχθούν στα πιο αναγνωρίσιμα χρώματα στο MotoGP και ότι σε αυτό το διάστημα των 25 ετών η συνεργασία θα φέρει 180 νίκες και 15 Παγκόσμια Πρωταθλήματα.

Από το 1995 οι αναβάτες της ομάδας Repsol Honda κέρδισαν περισσότερους από τους μισούς παγκόσμιους τίτλους.

Επίσης η ομάδα κέρδισε, από το 2002 που δημιουργήθηκε το βραβεύω, 10 φορές την 1η θέση της βαθμολογίας ανάμεσα στις ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα.

Επιτυγχάνοντας ένα ρεκόρ με 180 νίκες και 447 θέσεις στο βάθρο (500cc και MotoGP) η ομάδα της Repsol Honda είναι τώρα η ομάδα αναφοράς στο πρωτάθλημα ΜotoGP.

Μια στενή εργασιακή σχέση μεταξύ του Τεχνολογικού Κέντρου της Repsol, που βρίσκεται στο Móstoles (Ισπανία), και των εργαστηρίων HRC της Honda στο Saitama (Ιαπωνία) δημιούργησε μια νικηφόρα φόρμουλα που βασίζεται στον αρμονικό και λειτουργικό συνδυασμό μοτοσυκλέτας, αναβάτη, καύσιμου και λιπαντικών.

Αυτή η συνεργασία είναι ένα διαρκές παράδειγμα της συνεργασίας μεταξύ δύο παγκόσμιων εταιρειών που προσπαθούν πάντα να ξεπερνούν τις προκλήσεις και να επιδιώκουν την αριστεία.

Η Repsol και η Honda κατάφεραν να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις δυνάμεις τους και να επιτύχουν τον ομαδικό στόχο τους.

.

        Yoshishige Nomura - HRC President

«Είναι υπέροχο συναίσθημα το να επεκτείνουμε τη συνεργασία μας με την Repsol για δύο ακόμη χρόνια. Μαζί έχουμε καταφέρει απίστευτα θετικά αποτελέσματα και δημιουργήσαμε μια συνεργασία μοναδική στο μηχανοκίνητο αθλητισμό. Δουλεύοντας ως ένα καταφέραμε και συνεχίζουμε, να ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια και τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν. Το 2020 ήταν μια δύσκολη χρονιά για όλο τον κόσμο, αλλά μαζί με την Repsol συνεχίσαμε να εργαζόμαστε για τους στόχους μας. Κοιτάζοντας εμπρός, συνεχίζουμε αυτό το ταξίδι μαζί και σκοπεύουμε να γράψουμε περισσότερες σελίδες στην ιστορία των αγώνων Grand Prix. "

.

   Begoña Elices García - Repsol's Executive Managing Director of Communications and the Chairman’s Office

«Η ανανέωση αυτής της συμφωνίας με έναν εταίρο τόσο σημαντικό για τη Repsol όπως η Honda είναι απόδειξη της δύναμης της συμμαχίας μας, ειδικά στο τρέχον διεθνές κλίμα που προκαλείται από την πανδημία του CoVid19. Για την Repsol, ο τεχνολογικός παράγοντας είναι το κλειδί και αυτή η ιστορική συνεργασία έχει προσφέρει πολλές καινοτομίες. Μαζί έχουμε επιτύχει σπουδαίους στόχους και έχουμε επίσης εξελίξει σημαντικά τα προϊόντα μας μέσα από την συνεργασία. Συνεχίζουμε ακολουθώντας αυτή την επιτυχημένη πορεία που μας οδηγεί, ήμερα με την ημέρα, στη διαρκή βελτίωση.

Επόμενο άρθρο »

Gran Premio Michelin de Aragón

« Προηγούμενο άρθρο

«Χρυσό» για τα EKO Racing Dirt Games

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα