• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Morbido: Ο Αγώνας κράτησε δυο γύρους!
Άφθαστο το επίπεδο συγκέντρωσής του στην Aragon 2
Νέα 26/10/2020 - 17:12

Χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα, ο Franco Morbidelli κατάφερε να πάρει τη 2η νίκη του στη μεγάλη κατηγορία, επικρατώντας με άνεση στον δεύτερο Αγώνα της Aragon.

 

Οδηγώντας την κούρσα από τον πρώτο γύρο, ο Ιταλοβραζιλιάνος πήρε τους 25β που τον φέρνουν ακόμα πιο κοντά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, αφού είναι στο -25β από τον Joan Mir.

 

Για τον Morbido αυτός ήταν ίσως ο «καλύτερος Αγώνας της καριέρας μου» κι ένας Αγώνας που δεν κράτησε, τελικά, παραπάνω από δυο γύρους!

 

«Αυτός ίσως ήταν ο καλύτερός μου Αγώνας. Ήξερα ότι έπρεπε να είμαι επιθετικός και γι’ αυτό ξεκίνησα δυνατά. Όταν έπεσε ο Taka, ήταν σαν να άναψε το πράσινο φως μπροστά μου».

 

«Από εκείνη τη στιγμή και μετά έλεγα στον εαυτό μου ότι έπρεπε να τα δώσω όλα! Τα πάντα έβγαιναν με φυσικό τρόπο και δεν το περίμενα».

 

«Και όχι μόνο αυτό, αλλά και τα επίπεδα συγκέντρωσής μου ήταν ασυνήθιστα υψηλά. Ένοιωσα ότι ο Αγώνας τέλειωσε πολύ γρήγορα. Σαν να έπινες ένα ποτήρι νερό… σαν να κράτησε 2 γύρους και όχι 23».

 

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι με τη νίκη αυτή και το γεγονός ότι είναι στους διεκδικητές του Τίτλου φέτος, βρίσκεται σε μια θέση την οποία μόνο να ονειρευτεί μπορούσε όταν ήταν μικρός!

 

«Είναι καταπληκτικό το να είσαι 4ος στη βαθμολογία και να είμαστε κοντά στο τέλος. Εδώ είναι το MotoGP και κάτι τέτοιο το ονειρευόμουν από παιδί».

 

«Άρα είμαι σε μια πάρα πολύ καλή φάση. Φυσικά όταν είσαι στο παιχνίδι θες όλο και περισσότερα και πάντα θα πιέζω για το κάτι παραπάνω».

 

«Τώρα αυτό που θέλω είναι να πηγαίνω στην πίστα και να τα δίνω όλα και αφού τα δώσω όλα, τότε θα δούμε το τελικό αποτέλεσμα».

Επόμενο άρθρο »

HSBK 2020, 4ος γύρος: Η στέψη των Πρωταθλητών!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Έκανα λάθος νεοφερμένου

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα