• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Jorge Lorenzo στην Aprilia;
Και ο Andrea Dovizioso στην Yamaha!
Νέα 02/11/2020 - 09:53

Η Aprilia, λίγες ημέρες αφότου ανακοίνωσε ότι αντικαθιστά τον Bradley Smith με τον Lorenzo Savadori, τραβά πάνω της και πάλι τα φώτα της δημοσιότητας.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες από το paddock, το Ιταλικό εργοστάσιο είναι έτοιμο να πάρει έναν ακόμα «Lorenzo», αυτή τη φορά τον Jorge Lorenzo!

 

Ο τελευταίος δεν έχει κάνει αρκετές δοκιμές με την Μ1. Στην πραγματικότητα έχει κάνει μόνο 2 τεστ και μάλιστα με τη μοτοσυκλέτα του 2019 στη διάθεσή του.

 

Υπάρχουν ερωτηματικά για το κατά πόσο είναι προσηλωμένος στις υποχρεώσεις του και από την Yamaha δεν φαίνεται να υπάρχει ο αρχικός ενθουσιασμός προς το πρόσωπό του.

 

Κάποιοι μάλιστα αναρωτιούνται και για τη χρησιμότητά του στο όλο project, μιας και ουσιαστικά φέτος έχει προσφέρει ελάχιστα.

 

Στο τελευταίο τεστ που έγινε στο Portimao της Πορτογαλίας, ο Jorge Lorenzo ήταν σχεδόν τέσσερα δευτερόλεπτα πιο αργός από τον Aleix Espargaro της Aprilia.

 

Έτσι, η Yamaha σκέφτεται ήδη να τον αντικαταστήσει και την περασμένα εβδομάδα κυκλοφόρησαν φήμες ότι οι μπλε είναι κοντά στο να υπογράψουν με τον Andrea Dovizioso.

 

Φυσικά όταν ένα οδηγός όπως ο Dovi είναι διαθέσιμος, όλα τα εργοστάσια θα τον ήθελαν σαν δοκιμαστή τους.

 

Πρόσφατα ο μάνατζέρ του, ο Simone Batistella, αποκάλυψε ότι ο πελάτης του έχει δεχτεί κρούσεις από την Honda και την KTM, πλην της Yamaha.

 

Ωστόσο ο Dovi θέλει να πάει στον κατασκευαστή που θα του δώσει την ευκαιρία να αγωνιστεί του χρόνου σε Αγώνες Motocross, ενώ θα του υποσχεθεί επιστροφή στη δράση το 2022.

 

Η Yamaha φαίνεται να είναι πιο κοντά απ’ όλους – αυτή την ώρα – για να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του Andrea Dovizioso, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Jorge Lorenzo.

 

Όσο για τον τελευταίο, η περίπτωση της Aprilia είναι ικανοποιητική για τον ίδιο, αρκεί βέβαια να τα βρουν και στο οικονομικό κομμάτι, ένας παράγοντας που θα μπορούσε να χαλάσει τη συμφωνία.

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: H Yamaha προτεραιότητα, αλλά και Aprilia...

« Προηγούμενο άρθρο

Μπορεί να ακυρωθεί η Πορτογαλία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα