• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoGP WORLD: Stoner – Ducati: ο δυνατός συνδυασμός
MOTOGP WORLD 23/02/2010 - 22:12

Για 4η συνεχόμενη χρονιά, συμμετέχουμε στη μεγάλη εκδήλωση της Ducati και της Ferrari, στην οποία παρουσιάζεται η φιλοσοφία – αλλά και πολλά στοιχεία – των δυο ομάδων για τη χρονιά που ξεκινάει. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία να γνωρίσεις καλύτερα τους οδηγούς και τους επικεφαλής των δύο αυτών μεγάλων εκπροσώπων της Ιταλίας στα Παγκόσμια πρωταθλήματα.

 

«Έλληνας κροίσος με 9 γράμματα;», λέει η σχετική διαφήμιση και στην χειμερινή της εκδοχή δεν έχει ιδιωτικό νησί, αλλά ασχολείται με το σκι! Πηγαίνει λοιπόν σε ένα από τα πιο φημισμένα κοσμικά χιονοδρομικά κέντρα των Άλπεων, καθισμένος αναπαυτικά στη μαύρη Mercedes, με την καλλίγραμμη οδηγό, που ήλθε να τον παραλάβει από το αεροδρόμιο της Malpensa. Μετά από μια όμορφη διαδρομή, φθάνει στη Madonna Di Campiglio, στην σκιά των Δολομιτών και βέβαια θα μείνει στο πιο κλασικό ξενοδοχείο, το des Alpes, του οποίου η αίθουσα χορού έχει φιλοξενήσει στο παρελθόν ακόμη και Βασιλείς.

 

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο 18ο τεύχος του περιοδικού MotoGP WORLD.

 

Μπορείτε να το βρείτε στο κατάστημα D MOTO στη Λάρισα τηλ. 2410551480 αλλά και στο No-Limits, Καλλιρρόης 47, Αθήνα www.no-limits.gr

Επόμενο άρθρο »

MotoGP WORLD: Οι άνθρωποι, οι διεκδικητές

« Προηγούμενο άρθρο

motoGP WORLD: Fiat Yamaha Team - Ο πόλεμος ξεκίνησε νωρίς...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα