• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Bridgestone και μετά το 2011 στα MotoGP;
Ο επικεφαλής της Bridgestone δεν είναι σίγουρος για το τι θα συμβεί μετά το 2011
Νέα 24/02/2010 - 17:40

 

Μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης της Bridgestone από την Formula 1, στο τέλος του 2010, ξεκίνησαν οι συζητήσεις για το μέλλον της εταιρίας στα MotoGP.

Το κόστος της συμμετοχής της εταιρίας ως μοναδικού προμηθευτή είναι αρκετά υψηλό. Πρέπει να εξελίσσει τα ελαστικά της – βέβαια όχι με τους ρυθμούς που γινόταν όταν είχε τον ανταγωνισμό της Michelin – και να δίνει σε κάθε οδηγό 18 λάστιχα ανά αγώνα, συν κάποια για τις επίσημες δοκιμές.

 

Ο επικεφαλής της Bridgestone, ο φίλος του περιοδικού MotoGP World, Hiroshi Yamada δήλωσε πρόσφατα ότι δεν είναι σίγουρος για το τι θα συμβεί μετά το 2011. «Δεν αποφασίσαμε ακόμη εσωτερικά στην Bridgestone, για το αν θα συνεχίσουμε από το 2012 και μετά. Η προσωπική μου αίσθηση είναι ότι πρέπει να συνεχίσουμε για τουλάχιστον τρία χρόνια ακόμη. Το MotoGP έκανε πολύ καλό στην Bridgestone σαν μάρκα».

 

Άλλωστε το κόστος αυτό η ιαπωνική εταιρία το παίρνει πίσω σε διαφήμιση έμμεση και άμεση, πέρα από το όφελος που είχε η εμπλοκή της στην κορυφή των αγώνων μοτοσυκλέτας, ιδιαίτερα όταν ο Valentino Rossi ζήτησε να αλλάξει εταιρία ελαστικών και να αγωνιστεί με τα νικηφόρα ιαπωνικά λάστιχα.

 

Στην φωτογραφία ο Δ.Δ. ανακρίνει τον Hiroshi Yamada στην pit lane της Jerez.

Επόμενο άρθρο »

Yamaha: Rossi – Lorenzo θα εξελίσσουν από κοινού την Μ1 το 2010

« Προηγούμενο άρθρο

Χορηγός του Rossi, εμπλέκεται σε σκάνδαλο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα