• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Suzuki: Οι διπλοί Αγώνες;
Βοήθησαν περισσότερο τους ανταγωνιστές μας
Νέα 22/12/2020 - 12:39

Φέτος πέντε πίστες, η Jerez, το Red Bull Ring, το Misano, η Aragon και η Valencia, φιλοξένησαν διπλούς Αγώνες, κάτι πρωτόγνωρο για το MotoGP.

 

Ο Joan Mir της Suzuki ήταν από τους οδηγούς που ήταν βελτιωμένοι στους δεύτερους Αγώνες στην ίδια πίστα, με την GSX-RR να αποδεικνύεται πολύ αποτελεσματική σχεδόν σε όλες τις πίστες.

 

Ωστόσο ο Davide Brivio θεωρεί πως οι αντίπαλοι του Ιαπωνικού εργοστασίου ήταν περισσότερο κερδισμένοι από τους διπλούς Αγώνες.

 

Όταν τον ρώτησαν ποια ήταν η μεγάλη διαφορά φέτος, σε σχέση με μια κανονική σεζόν, ο ισχυρός άνδρας της Suzuki αποκρίθηκε:

 

«Αυτό που ήταν διαφορετικό ήταν οι τρεις συνεχόμενοι Αγώνες που κάναμε πολλές φορές και το γεγονός ότι είχαμε διπλούς Αγώνες στην ίδια πίστα».

 

«Αυτό το τελευταίο νομίζω ότι βοήθησε περισσότερο τους αντιπάλους μας και όχι εμάς».

 

«Εμείς είμαστε γρήγοροι στο να βρίσκουμε ένα καλό set-up σε νέα πίστα, αλλά το δεύτερο Σ/Κ οι αντίπαλοί μας πλησίαζαν όλο και περισσότερο κι έτσι ήταν πιο δύσκολα για εμάς».

 

Στη συνέχεια μίλησε και για τον Joan Mir που ενδεχομένως να τον δούμε με το νούμερο «1» στο φέρινγκ της μοτοσυκλέτας του.

 

Κάτι τέτοιο έχει να γίνει από το 2012, με τον Casey Stoner να είναι ο τελευταίος που έβαλε το νούμερο ένα στη μοτοσυκλέτα του.

 

«Θα ήταν ωραίο να τον δούμε με το «1», αλλά πλέον είναι απόφαση του οδηγού αφού το νούμερό του είναι και κομμάτι της αναγνωρισιμότητάς του, των πωλήσεων κτλ».

 

«Θα ήθελα όμως για ένα χρόνο να είχαμε το νούμερο 1. Θα ήταν ωραίο. Αλλά αυτό εξαρτάται από τον Joan».

Επόμενο άρθρο »

Τίποτα νεότερο για την κατάσταση του Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

Αλλάζει εκ νέου η 10η στροφή στην Βαρκελώνη

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα