• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Oliveira: Πιστεύω απόλυτα στη δουλειά μου!
Νέα 12/02/2021 - 15:34

Ο Miguel Oliveira ήταν ο δεύτερος οδηγός της ΚΤΜ πέρυσι, ο οποίος κατάφερε να τερματίσει μέσα στη δεκάδα των πρώτων στο Πρωτάθλημα.

 

Ο Πορτογάλος εντυπωσίασε και έκλεψε την παράσταση για το Αυστριακό εργοστάσιο, μιας και ήταν ο μόνος από τους 4 οδηγούς της ΚΤΜ που πήρε δύο νίκες.

 

Έτσι, όταν ήρθε η στιγμή ν’ αποφασίσουν ποιος θα ήταν στο πλευρό του Binder φέτος, οι άνθρωποι της ΚΤΜ δεν το σκέφτηκαν πολύ.

 

Ο Oliviera θα ξεκινήσει τη χρονιά ξέροντας ότι θα έχει τη δυνατότητα να πετύχει το κάτι παραπάνω, όντας πλέον σε εργοστασιακή και όχι δορυφορική ομάδα.

 

Μιλώντας στην παρουσίαση της ΚΤΜ, o Oliviera δεν έκρυψε και τις βλέψεις του για Τίτλο κάποια στιγμή στο μέλλον.

 

«Πρέπει πολλές λεπτομέρειες να λειτουργήσουν υπέρ σου και την ίδια ώρα να είσαι έτοιμος να φερθείς έξυπνα ανάλογα με το πώς κυλάει η χρονιά», σχολίασε ο Oliveira.

 

«Μπορεί κάποια στιγμή η 4η θέση να είναι ό,τι πρέπει, ενώ από την άλλη μια δεύτερη θέση να μην είναι αρκετή».

 

«Σκέφτομαι για το ποιοι πρέπει να είναι οι στόχοι μου φέτος και σίγουρα το να παρουσιαστούμε καλύτεροι από το 2020, είναι μια καλή αρχή».

 

Στα χέρια του θα έχει μια μοτοσυκλέτα που έκανε άλματα προόδου το τελευταίο (σύντομο) διάστημα.

 

«Οπωσδήποτε σε ηρεμεί το γεγονός ότι ξέρουμε πως η μοτοσυκλέτα μας μπορεί να πάρει νίκες», λέει ο Πορτογάλος και συνεχίζει:

 

«Την ίδια ώρα όμως δεν πρέπει να θεωρείς τίποτα δεδομένο και όταν πρέπει να επαναλάβεις τις επιτυχίες του παρελθόντος τα πράγματα είναι πιο δύσκολα».

 

«Δεν είναι μια στατική δουλειά. Κάθε χρόνο πρέπει να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό, ώστε να διατηρείσαι σε ένα καλό επίπεδο».

 

«Τώρα που είμαι στην εργοστασιακή ομάδα, πιστεύω ότι μπορώ να δουλέψω στις λεπτομέρειες και να είμαι πιο σταθερός».

 

«Θεωρώ ότι αυτά είναι τα εργαλεία που μπορεί να μου δώσει η εργοστασιακή ομάδα. Από τη μεριά μου, έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον τρόπο που δουλεύω».

Επόμενο άρθρο »

Φωτογραφικό: Ο Oliveira πάνω στην ΚΤΜ του 2021

« Προηγούμενο άρθρο

Φωτογραφικό: Ο Brad Binder και η ΚΤΜ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα